Whirlpool Stop na trúbe

dada0902
20. okt 2021

Dobrý viete mi niektorá poradiť na trube mam napísané stop skúsila som vypnúť z elektriny a po zapnutí furt píše stop nejde nič zmacknut stlacala som držala tlačítko a nič žiadna zmena iba stop presnú značku neviem ani nič bližšie keďže sme kúpili byt už tu spotrebiče boli ďakujem za radu

janka_smile
20. okt 2021

@dada0902 my síce nemáme Whirlpool, ale mora a občas sa ta rúra zamkne na detskú poistku. A my tam máme taký obrázok "hodiniek" a ten dlho, ale že naozaj dlho podržíme a odomkne sa😊

dada0902
autor
20. okt 2021

@janka_smile skúšala som no zatiaľ nič ďakujem ale za radu

moonlight1210
21. okt 2021

@dada0902 bud sem daj foto truby, alebo pogoogli podla vzhladu spotrebica. Najdes typ a na nete sa daju potom najst navody na pouzitie (zvycajne v pdf).
Tam najdes, o co ide a ako to odstranit.

Ja mam whirlpool, a ked je tam stop, tak bola vypadnuta elektrika. U nas treba znova nastavit cas (hodiny) a je to.

1katus1
21. okt 2021
dada0902
autor
21. okt 2021

@1katus1 ďakujem toto som tiež nasla aj ja a aj tak mi to vôbec nešlo podľa toho čo tam píšu 😏

dada0902
autor
21. okt 2021

@moonlight1210 ja som prv hladala v googli aj ma tiež napadlo podľa obrázku a nič to co som nasla že treba nastaviť čas aj tak ma to nepustilo nikam furt len stop

1katus1
21. okt 2021

@dada0902 ako dlho si ju nechala vypojenu v elektriky. Skús ju vytiahnuť v elektriky aspoň na 20 minút. Niekedy chvíľku trvá zakial sa obvody resetnu. Prípadne po vytiahnutí z elektriky ešte stlac tlačidlo zapnutia. Niekedy aj to pomáha na resetovanie.

dada0902
autor
21. okt 2021

@1katus1 teraz skúšame nechať dlhšie lebo keď zapnem tak hneď nabehne stop a ani tlačítko keď zmakcnem tak sa to nepohne a furt len stop ani mi to neblikne ani nič nereaguje keď zmakcnem alebo držím tak nechám dlhšie vypnuté a uvidím ďakujem pekne

peterdrupi
17. okt 2023

@1katus1 ďakujem za radu nechal som istič vypnutý 20 min a potom som len nastavil čas a rúra ide