Vyskúšali ste niekto tukožrútsku polievku ako formu diéty?

jeliz59
27. sep 2019

Ahoj baby.....👋🏻👋🏻👋🏻
Idem za Vami po radu a Vaše skúsenosti.......Držala niektorá z vás diétu s takzvanou "tukožrútskou kapustovou polievkou"?
Ak áno koľko ste ju jedli.....
koľko ste schudli za to obdobie.....
A prosím dajte mi recept....
P.S.....Som zvedavá ešte na 1 vec môže sa robiť aj s kyslou kapustou?..... Ako zmena aby som nejedla to isté furt....
Ďakujem za vaše rady a tipy....🤗🤗🤗🤗🤗

enusamt
27. sep 2019

@jeliz59 kamoska drzala pred svadbou... clovek je po nej furt hladny... a moze sa iba z hlavkovej... nemoze sa obmienat a upravovat.. aspon v jej verzii

evittam
27. sep 2019

@jeliz59 Ano. Krasne som pred rokmi schudla. A len z hlávkovej. Ale da sa krasne dochutit a vzdy inak. Schudla som 17kg za 7tyzdnov ale to som mala 20.

jeliz59
autor
27. sep 2019

@evittam Ďakujem a dáš mi recept prosím?

jeliz59
autor
27. sep 2019

@enusamt Ďakujem pekne

maminkasisa
27. sep 2019

Ja som drzala, potrebovala som schudnut na svadbu, schudla som za tyzden 3 kila, hlavne z brucha a zadku, mala som 56 kg, mne to stacilo pri vyske 165 cm, a potom aom sa snazila to udrzat... iba hlavkova kapusta... recept na nete... a hlavne vydrzat.

martakar
27. sep 2019

Ja som ju držala asi 2 alebo 3-krát doteraz, bola to taká týždňová diéta, keď som potrebovala rýchlo trochu schudnúť a nakopnúť sa. Ale ten posledný krát to už bolo za trest, na tú polievku som sa nevedela už ani pozrieť ku koncu. Za ten týždeň som asi nejaké 3 kg zhodila, potom v priebehu nasledujúcich ešte nejaké ďalšie, lebo som začala jesť inak, dávala som si viac pozor, stiahol sa trochu žalúdok a tak. Ale celkovo mi omnoho viac vyhovovala 90-dňová rozlišovacia diéta. Tam si aspoň fajn a chutne navaríš, lebo tá polievka je grc podľa mňa...

evittam
27. sep 2019

@jeliz59 Najdes na nete. Co si pamätám, cibuľa, kapusta, zeler,mrkva, leco-alebo čerstvé paradajky, paprika, koreňová zelenina. Uvariť, ochutit,...

evittam
27. sep 2019

@martakar Ked si to ochutis ako mas rada a mas rada zeleninu nemôže to byt grc. 😀😉 Aj kolegyna to varila ako blivajz bez byliniek, korenin. Staci správne ochutiť.😋

martakar
27. sep 2019

@evittam Tak keď tam nesmie ísť soľ, môžem si tam dať aj modré z neba a furt to bude hnusné. 😅 A to mám zeleninu ozaj rada. Každému niečo iné zapasuje. Veď nech si to autorka navarí a uvidí, či jej sadne. Pre mňa to bola krutá diéta 😝

evittam
27. sep 2019

@martakar A prečo by nesmela? Ja som dávala soľ, bujón.

evittam
27. sep 2019
martakar
27. sep 2019

@evittam No takže 1x som túto diétu držala pred stužkovou, keď som internet poznala ešte len viac-menej len z počutia 😂 A v recepte, ktorý sa ku mne dostal sa uvádzalo, že bez soli. No tak teda preto bez soli. Soľ zadržiava vodu, preto by sa jej pri diétach malo jesť čo najmenej. Viem, že aj tie ostatné jedlá, čo tam boli za ten týždeň som skoro vôbec nesolila. Teraz sa čudujem, že som to vôbec vydržala 🙈 Asi som mala silnú motiváciu alebo čo. Ale uznávam, že so soľou by to bolo prijateľnejšie a aj ma to teraz štve, že v tom mojom recepte nebol ten bujón 😉 No a to je asi tak všetko k tomu z mojej strany, lebo fakt sa mi tu nechce doťahovať či soľ hej alebo nie. Nech si každý spraví po svojom, ja už sa na túto diétu nechystám 🙂

cawes
27. sep 2019

@martakar hej aj ja som ju mala bez soli. A schudla som asi len preto lebo som ju nemohla ani jest

martakar
27. sep 2019

@cawes 👍😂 Tak tak 😀

nuska
27. sep 2019

Ak chcete schudnúť treba upraviť normálne stravu a nie takto. To tak 3 dní vydržíte a potom vám bude zle už len sa na ňu pozrieť. A následne aj to co schudnete pri beriete. Napíšte mi, venujem sa úprave stravy, pomozem

jeliz59
autor
27. sep 2019

@evittam Ďakujem pekne...😊

evittam
28. sep 2019

@martakar Ved ja sa ani nemienim doťahovať. 😀😉 Tiež uz ju nemienim drzat. A nepisem o kile soli. My solime malo.
Btw.tiez som ju držala ked som este nepoznala internet a recept bol so solou a bujonom. Napr.s lecom -tam ide tiez sol, paradajkovým pretlakom,....

jeliz59
autor
28. sep 2019

@martakar Však o to ide že si ju spraviť chcem preto som zalozilu tému a pýtam si recept....pýtam sa na reálnu skúsenosť koľko snou sa dá chudnúť za aký čas a recept...
Ja nemám 100 kil a nbudem to jesť mesiac médiám 160cm a mám 57 kíl chcem dať dole len 3 až 4 kg takže tak

maminkasisa
28. sep 2019

@jeliz59 ja vrelo odporucam, recept je na nete

jeliz59
autor
28. sep 2019

@maminkasisa Ďakujem len sa neviem rozhodnúť lebo dáko verzii jej je preto sa pýtam ktorá verzia sa vám tí ktorí ste to skúšali naozaj aj osvedčila