Vyprážaný syr v teplovzdušnej fritéze

10. okt 2024

Ahojte, prosím vás, keď dám robiť doma obalovany syr do Fritezy, neroztečie sa mi? Skúšala som len mrazený. Ďakujem

egonsk
10. okt 2024

ked pri obalovani pouzijes take stuzovadla ako polotovar, tiez sa ti uplne neroztecie 😉
Kazdopadne lepsie je robit v oleji, alebo ak ho maslom obstastnis, tak v rure sa da... Ale chut bude ina...

autor
10. okt 2024

@egonsk preto sa pytam, urobím klasika na panvici, vďaka

3009
10. okt 2024

Pred pečením v teplovzdušnej fritéze postriekať olejom upiecť z jednej strany a potom otočiť a upiecť z druhej strany.

viestta
10. okt 2024

bezne peciem cerstva aj zmrazeny, potriem olejom, supnem do fritezy na 10 minut 190°, potom otocim a dopeciem asi 5 - 8 minut, vidim kolko este potrebuje. Pouzivam pod neho papier na pecenie alebo papierove vlozky do teplovzdusnych fritez.

petkapepo
10. okt 2024

Tiez som skusal syr do fritezy a uplne v pohode 🙂 doma mame tuto https://www.kupnajlepsie.sk/recenzia-teplovzdus...

dusanka92
14. okt 2024

Ja robím bežne v teplovzdusnej a zatiaľ sa mi ani raz neroztiekol. Obalím riadne v trojobale, pokvapkam olivovým olejom a opečiem z oboch strán.