Ahojte, prosím vás, keď dám robiť doma obalovany syr do Fritezy, neroztečie sa mi? Skúšala som len mrazený. Ďakujem
@egonsk preto sa pytam, urobím klasika na panvici, vďaka
Pred pečením v teplovzdušnej fritéze postriekať olejom upiecť z jednej strany a potom otočiť a upiecť z druhej strany.
bezne peciem cerstva aj zmrazeny, potriem olejom, supnem do fritezy na 10 minut 190°, potom otocim a dopeciem asi 5 - 8 minut, vidim kolko este potrebuje. Pouzivam pod neho papier na pecenie alebo papierove vlozky do teplovzdusnych fritez.
Tiez som skusal syr do fritezy a uplne v pohode 🙂 doma mame tuto https://www.kupnajlepsie.sk/recenzia-teplovzdus...
Ja robím bežne v teplovzdusnej a zatiaľ sa mi ani raz neroztiekol. Obalím riadne v trojobale, pokvapkam olivovým olejom a opečiem z oboch strán.
ked pri obalovani pouzijes take stuzovadla ako polotovar, tiez sa ti uplne neroztecie 😉
Kazdopadne lepsie je robit v oleji, alebo ak ho maslom obstastnis, tak v rure sa da... Ale chut bude ina...