dobrý deň keď som bola mala Babkina sestra žiaľ ktorá už nežije Robielava zemiakovú placku plnenu mäsom
Mohla by som vás poprosiť recept na výplň zemiakovej placky ? Ktoré je vaša obľúbená ? Viem že to nebola žiadna syrová omáčka ani horcičova
Mohla by som poprosiť Typ na váš recept ?
@anabel2341 ja robim ako prispevok vyssie akurat ze mame radi aj kur.pecen tak ju tam orihodim
Toto idem akurát dneska variť, bravčové mäso na cibuľke osmažím pridám koreniny podlejem vodou a neskôr pridám lečo kečup a tak.. ako popísala birika
Ja robievam tak, že opražím cibuľu, pridám na kocky nakrájané mäso, blanšírované paradajky, nadrobno pokrájanú papriku, pred dovarením hrášok, kukuricu a trochu zahustím.
ja robim...bravcove masko na mensie kusky osmazim na oleji, pridam korenie, sol, papriki mletu a podusim na miernom ohni.ked je polomakke, pridam nakrajan cibulu na polkruhy, nakrajanu papriku a rajcinu...podusim, pridam pikantny kecup a podla chuti este dochutim - ja davam aj chilli.....niekto pridava aj nastruhanu kyslu uhorku a potom to je Košovská pochúťka z Prievidzskeho okresu 🙂