Ahojte; som čerstvá domáca pekárka (23r) 😁😀dnes mám akurát voľno tak by som chcela vyskúšať upiecť žltkové rezy. Vydržia mi do Vianoc alebo to nechať na potom? Ďakujem, v tomto sa nevyznám chcem prvý rok teraz piecť
Keby som teraz žĺtkové upiekla, večer už by ich nebolo 😂
Baby ako skladujete žĺtkove? Keď ich mám v chlade, za zltkova vrstva je ako keby rozpustená, škaredá a potom ich nechcem jesť
@rude_baby keďže u nás padne hneď ten deň tak vonku. 😀 Ale keď sa aj stalo že v chladničke bol tak sa nikdy nestalo že by sa rozpustilo.
Vydržať vydrží ale nebudú čerstvé ani výzorovo ani chuťovo, budú také nič moc
Žĺtkové by som s takým predstihom nepiekla. Veď to je rýchlovka, upečieš hocikedy.
https://tortyodmamy.sme.sk/recept/kolace/zltkov...
Ja som tento tok robila tuto obdobu zltkovych rezov/tie som este nikdy nepiekla/
Nemam ich este naplnene,ale isto budu mnam.a isto vydrzia v chladnej spajzi,ci na balkone velmi dlho...
Skus
Nepec...Jr to skoro
Ou, tak to ja by som piekla určite neskôr. Keď si predstavím, že sa budú jesť aj tak medzi sviatkami a na Silvestra 😖 počkala by som. Však vyskúšaj napiecť napríklad linecké koláčiky alebo vanilkové rožky 🙂
Ja by som ich určite nejedla už. Jeme max 3-4 dní všetky zakusky. Suché dlhsie. Ale zltkovy asi nie je suchý, či?
Ked mas cas a chut piect, upec radsej linecke, medvedie labky.
😄upiekla som nakoniec menší plech, prišla návšteva a už je po nich, tak aspoň som skúsila prvýkrát a budem piecť v pondelok až, ďakujem za rady 😊
Zltkove rezy maju dlhu zivotnost- teda ak preziju to ze ich do vianoc nezjes🤣