Vydrží koláč do Vianoc?

18. dec 2024

Ahojte; som čerstvá domáca pekárka (23r) 😁😀dnes mám akurát voľno tak by som chcela vyskúšať upiecť žltkové rezy. Vydržia mi do Vianoc alebo to nechať na potom? Ďakujem, v tomto sa nevyznám chcem prvý rok teraz piecť

zuzinka888
18. dec 2024

Zltkove rezy maju dlhu zivotnost- teda ak preziju to ze ich do vianoc nezjes🤣

jullyeverest
18. dec 2024

Keby som teraz žĺtkové upiekla, večer už by ich nebolo 😂

rude_baby
18. dec 2024

Baby ako skladujete žĺtkove? Keď ich mám v chlade, za zltkova vrstva je ako keby rozpustená, škaredá a potom ich nechcem jesť

jullyeverest
18. dec 2024

@rude_baby keďže u nás padne hneď ten deň tak vonku. 😀 Ale keď sa aj stalo že v chladničke bol tak sa nikdy nestalo že by sa rozpustilo.

sisska96
18. dec 2024

Vydržať vydrží ale nebudú čerstvé ani výzorovo ani chuťovo, budú také nič moc

h2
18. dec 2024

Žĺtkové by som s takým predstihom nepiekla. Veď to je rýchlovka, upečieš hocikedy.

osky
18. dec 2024

https://tortyodmamy.sme.sk/recept/kolace/zltkov...

Ja som tento tok robila tuto obdobu zltkovych rezov/tie som este nikdy nepiekla/
Nemam ich este naplnene,ale isto budu mnam.a isto vydrzia v chladnej spajzi,ci na balkone velmi dlho...
Skus

rachel36a
18. dec 2024

Nepec...Jr to skoro

ysseba
18. dec 2024

Ou, tak to ja by som piekla určite neskôr. Keď si predstavím, že sa budú jesť aj tak medzi sviatkami a na Silvestra 😖 počkala by som. Však vyskúšaj napiecť napríklad linecké koláčiky alebo vanilkové rožky 🙂

nika23t
18. dec 2024

Ja by som ich určite nejedla už. Jeme max 3-4 dní všetky zakusky. Suché dlhsie. Ale zltkovy asi nie je suchý, či?

0silvia0
18. dec 2024

Ked mas cas a chut piect, upec radsej linecke, medvedie labky.

autor
19. dec 2024

😄upiekla som nakoniec menší plech, prišla návšteva a už je po nich, tak aspoň som skúsila prvýkrát a budem piecť v pondelok až, ďakujem za rady 😊