Po včerajšom diely bez servítky som v rozpakoch. To ozaj ľudia nevedia čo je vtáčie mlieko?
Nevadí že nevedia, skôr vadí, že si niekto myslí, že vtaky dávajú mlieko
@isadoraisa keď zatrúsila, že je z OROLA😂
Co je preboha vtacie mlieko?
🤣 mne sa páčilo, ako plakala, že je viac inteligentná, ako hostiteľka a nakoniec trapas pred celým Slovenskom. Že vraj, mala rovno povedať, že je to kravské mlieko a nie z vtáka 🤣🤣 hanbila by som sa vyjsť na ulicu 🙈
Síce som nevidela danú reláciu, ale vtáčie mlieko nám dávali v škôlke na olovrant. Ako bežné jedlo. 🤔 Už vtedy sme vedeli, že nik nepodojil vtáky. Však to sa nedá. 🤦 Boli sme škôlkari. To sú naozaj dnešné deti tak mimo? Nemusia poznať jedlo, no vtáky nedávajú mlieko. 🤦
Neviem čo je vtáčie mlieko. V živote som to nejedla, ale je mi jasné, že ide o nejaký dezert.
boze onacelkovo je posahana, umrem z nej😝😆
škoda že vymierajú tieto naše staršie recepty.Ja som to od decka lúbila🙂 aj včera mi narobili chute.Musím si niekedy spraviť
mám vyše 30 rokov ale aj teraz sa veľmi poteším keď mi mama urobí vtáčie mlieko, sú to nádherné spomienky z detstva keď mi to robila babka
Ja nepoznam, nikdy som to neskusala ani nevidela- len nedavno v inej kulinarskej relacii. A ani neviem ci by som mala odvahu ochutnat🤣🤣
@zuzinka888 je to vyborne
@petulda333 tiež to poznám od babky, mamy, ale dlho sme to nemali
@luccija ja som to uz tiez par rokov nerobila,lebo muz vajcia nezje,syn vobec nic a dcera by mozno dala,ale nejak som aj zabudla nato. Nam babka robievala riedke a zas kamaratka,oni robia skor ako puding a nato ten sneh
Ja to mám tak zafixované, že vtáčie mlieko = mlieko s vajcom 😂 takže je to také vtákové trošku 😄
Mne vadí ťa slizká konzistencia v ústach, ale vlastne keď robím ryžový nákyp, tak bielky vyšľaháme s cukrom mi nevadia. No v kombinácii s tým mliekovým (riedkym) pudingom, či čo to bolo, mi to nechutilo v detstve. Ani som to neskúšala robiť.
vtáčie mlieko s vtáka no umrela som smiechom rehotala som sa ako kôň.
Nezabudnite,ona je vysoko inteligentnaaaaa ! 😃
Človek, ktorý nevie, že vták sa nedá podojiť nemôže mať skončenú ani ZŠ nie to byť ešte vysoko inteligentný. A dnes s tým meraním oleja to len potvrdila.
Ja to nepoznam u nas sa nerobilo ani som to nepila
Moje deti to volaju ,,puding s oblacikmi,, 😊 od malicka to lubia, robievam casto
@tosomja áno, ona tiež hovorila niečo podobné.
Nechápem ako si mohli myslieť že to môže byť z vtákov 🤔. Keby o sebe aspoň nehovorila aká je múdra a nekritizoval všetkých celý týždeň.
Stále tam dajú takých čo sa hádajú už to nie je o varení skôr o hádkach. Niekedy som to sledovala pravidelne, teraz už len občas.
Ja som to zistila až v dospelosti. V mojom okolí to nie je až tak rozšírené.