Ahojte baby😊 pisem vam o radu, pri vianocnom salate. Neviem sa totizto rozhodnut, ci pouzit normalnu helmans tatarsku omacku alebo helmans majozenu? Alebo aj aj? Mate to niekto odskusane? Popripade, s ktorou bol ten salat lepsi?
Dakujeem
@kk3 Ja davam majonezu, aj moja mama vzdy davala. Vianocny salat je pre mna take nieco tradicne, co chcem, aby chutilo ako za mojho detstva. Tak nic nemenim 🙂
My dávame majonézu a biely jogurt. Pomer taký, že o niečo viacej majonézy.
Ja robievam zemiakový majonézový šalát. Takže dávam majonézu. S tatarkou to chutí inak, takže nie. A majonézu si zvyknem robiť sama. Je lepšia ako kupovaná.
Ja dávam Hellmans majolku buď tú Starej mamy alebo Delikátnu. My nemáme radi keď je šalát taký tekutý, radšej hustejší 🙂 Len zemiaky, mrkva, cibuľa, kyslé uhorky, majolka, trochu soli, čierne korenie a na zjemnenie trochu smotany na šľahanie
dávam majonézu a kyslú smotanu
Ja si robim domacu majonezu, ale keby som mala kupovat, tak kupim majonezu, nie tatarku.
každý robí inak. Mama používa tatarsku lebo je jej lepšia na žalúdok no v detstve sme používali majonézu. Ako tu už bolo spomenuté, je to taka tradícia, ktorú nechcem meniť, preto ja Používam len majonézu.
Davam aj aj 🙂 ale viac majonézy😊
@ivkazba Ty si taká šikovná ženská, že ma to ani neprekvapuje ♥️ Aj ja skúsim tento rok tu domácu, po prvý krát 😉 Budem na teba myslieť, moja draha🙂 Krásne sviatky celej rodinke 😇🌲🧚🏼♀️
Ja dávam aj trochu tatarakej, majonézu a kyslú smotanu 😅
Davam pomer 2:1 majoneza tatarska a urcite nie helmans, ale doma. Helmans je kysla velmi.
@malinoismum jéééj, milá si, ďakujem. 🙂 Ale priznám sa, vždy mám doma aj hellmans majonézu pre prípad, že mi moja nevyjde, pretože pár krát sa mi to stalo. Takže až taká šikovná nie som ha ha. 😉 Ale ďakujem a krásne sviatky aj tebe a celej family, užite si to. ❤
tatarku som po pravde do salatu este nepridavala. jeden salat robievam majonezovy a ten druhy zas jogurtovy. no celkom ste ma nalomili s tou tatarkou a mozno vyskusam aj s nou
@kk3 davam majonezu, pripadne pred podavanim niekedy aj slahackovu smotanu zamiesam. tatarska by sa mi zdala kysla. ale zasa davam aj kyslu vodu z uhoriek a horcicu, takze ten salat je okysleny. takze by mozno nevadila ta tatarska, neviem, neskusala som, ale milujem majonezu, takze robim vzdy s majonezou (a pri tom maskrtim)
Ja nedávam nič, semtam kyslú smotanu, alebo majonézu starej mamy od Hellmans.
No a teraz mám chuť na šalát 😀 ešte týždeň musím vydržať
Majonéza a kyslá smotana
Majonéza Starej mamy + biely jogurt...50 na 50
Domáca majonéze je najlepšia😊
@ivkazba ak sa mozem opytat, mas od niekojo cerstve vajicka? 😊
@janetinka27 presne tak..aj tak sa dava kysla uhorka,stava z nich...podla chuti praskovy cukor,co je vlastne hotova tatarska...za mna je majoneza mdla.."bez chuti"
Tatarka hellmans +biely jogurt
davam tatarsku....ma lepsiu vyraznejsiu chut,ako majoneza..