Vianočný anglický puding

30. nov 2024

Ahojte, blížia sa Vianoce a tento recept je typický vianočný v Anglicku, chcem sa spýtať či ste ho skúšali, prípadne ako to dopadlo? Ďakujem.

deedol
30. nov 2024

neskusala, ale kupila som v marks and spencer, ked este bol v ba. bol hnusny, strasne sladky. ale aspon sme skusili 🙂

bambicka
30. nov 2024

ja to nemam rada

carolynka
30. nov 2024

Mne tiez nechuti, je to velmi hutne, mazlave, ja osobne dezerty zo suseneho ovocia nemusim. vobec sa nechyta na nase zakusky a kolace

katkaseiner
1. dec 2024

recept som mala ale neskusala. Christmas pudding som chutnala v uk, da sa zjesť ale nie je moj oblubeny...mavaju vsak aj karamelové a cokoladove, tie sme kupovali a chutili nam - nemali to sušené ovocie v tom - ten bordel fakt nemusim, ochutnavat ale rada ochutnávam vsetko nove

simsalabim
1. dec 2024

Ja zboznujem Christmas pudding spolu s brandy butter. Ale treba jo ozaj iba kusok - asi preto ich predavaju take male. Za mna to je bohata, sviatocna chut. Ale nikdy som ho neskusala robit, nosim si ho z Anglicka a ked tu este bol Marks and Spencer, kupovala som ho tam. A este mam rada mince pies. Neviete, kde sa v BA daju kupit? Tento tok sa do Anglicka uz nedostanem.