Ahojte zienky, prosim vas poradte mi nejake vianocne kolace, kt. Mozem upiect a konzumovat aj ked kojim, maly ma len tri tyzdne a na vela potravin mi reaguje bolestou bruska. Vdaka ☺
cokoladove a rozne orechove by som najprv len trosku skusila - ci sa maly neosype, kysnute tiez tak v primeranom mnozstve - ak ho naduva, tak ho z toho moze boliet brusko ak to budes prehanat. kadejakymi sucharmi ako linecke a pod. nic nepokazis 😀
ja sa chystam jest vsetko😜
ja to tiez zastanca takejto myslienky 🙂
Ja kojim 2 roky, jem vsetko, ani opity izidor nerobi ziaden problem🙂 jest mozeme uplne vsetko, ziadne obmedzenie nie je🙂
ja som jedla vsetko, ale tiez sme mali koliky, tak som sledovala, ze co mi nerobi dobre, teda krpcovi 🙂, ale akosi som ot nevedela jasne urcit
davali sme kvapky coliprev a tie nam s bruskom pomohli
koliky ma vraj kazdy dorbec s nieocho ineho, tak ked sa ti nepodari vysledovat ako mne :(, tak skus inu pomoc 🙂 🙂
inak milujem a robili sme vsetko sladke ani nejdem menovat, lebo skoncim v chladnicke :D
ja mam sladke moc rada... a povedala som si, ze nebudem nic nejest
bolievalo nas brusko ale problemy som tiez riesila kvapkami, coliprev nam pomohol ale extra obmedzovanie nie, to sa na vianoce nedaaaaa 😀 😎 😎 😎 😉
medovnicky sme jedli vzdy, stedrak od mamy proste neviem ignorovat 🙂
všetky okrem "opitého izidora" 🙂 ja tiež dojčím a chystám sa pochutiť si na všetkých ktoré uvidím 🙂