Ahojte mam otázku koľko dní pred sviatkami chodíte do cukrárni po koláčiky? Je v sobotu priskoro alebo tak akurát? Ďakujem za odpovede
@martusik2305 však asi keď ti v tej cukrárni povedia, že to bude hotové, vtedy po to prídeš :D
@martusik2305 Martička, nic sa nevyrovna domacim kolacikom.... tak nebudte leniva a šup sa do roboty.
@kikulienka94 však povedali sobotu ale nieje to troska skoro?
v sobotu je podľa mňa skoro, ja chodím buď 23. večer alebo 24. doobeda
@martusik2305 Na suche kolace to nie je skoro, na rezy plnene kremom ano.
Ale aj keby si si po ne prisla v pondelok, tak kde mas istotu, ze ich nemaju hotovo od soboty? :D
v sobotu sa mi vidí skoro....u nás aj predávajú v nedeľu a v pondelok zákusky - to pre tých čo si neobjednali, alebo chcú len ozaj zopár kúskov ako ja pre mm kávové zná..
@martusik2305 aký druh koláčov ?
@stela01 mix aj plnkove aj suché
@martusik2305 tak do 24.12 to už spotrebujete . 🙋🏼♀️
@stela01 😀to je možné asi si to dám do mrazu
Robila som v cukrárni. Ak máš objednávku tak v sobotu si prísť. Je to jedno v podstate tie koláče sú dávno na pečene a len sa potom dávajú do krabíc na objednávku. Objednávky na 23.12 som už mala zabalené 21. Ono je toho veľa, takže sa to musí baliť v priebehu dní.
@martusik2305 kde bude na slovensku vtedy mraz ? 😀
@nyusika v mraziaku?
@martusik2305 ja si mam prísť v nedeľu, suché si peciem doma! Na kremove totiž nemam nervy 😉
Fuj nikdy by som nezral tie umele hnusy z cukrarni
@martusik2305 ak uz po vikende nerobia, tak kedy maju davat tie kolace???? Ved aj oni potrebuju volno 🤦♀️
@katren ďakujem za názory
@fokuska Asi tak.😁😉
@martusik2305 Tento rok v nedeľu 22.
@arcticcode Nie každý robí umelé hnusy. Čo pecies teda ty?
@arcticcode cuduj sa svete, ale su aj perfektne cukrarne, kde pecu poctive kolace s postivou maslovou, ci smotanovou plnkou.
@evittam ja medovniky a dneska budem vinove keksy. Zbytok zena pecie, predsalen som muz 😀
@arcticcode A čo keď si len muž? Si napec keď sa ti nepáčia poctivé domáce koláče ako od mamičky.😜 A ak si muž tak si to nastav v profile.
@arcticcode Inak aj ja som piekavala ale dcerka sa mala narodiť na Vianoce tak som hľadala alternatívu. Našla som. A za tie peniaze tak nenapeciem-tolko druhov a chuti a samozrejme žiadna umelina. Cize už mám o robotu menej. Az na medovniky s deťmi a domáci chlieb.
@evittam mam to nastavene, nevidis, ze mam vedla nickname-u chlapceka? Ci to znamena, se mam dieta chlapceka? :-O
@arcticcode Nejak zle nastavené keď chodia upozornenia s prílohou "LA"☺️😉
Kamoska ta si davala robit a ide si ich vziat v pondelok doobeda, aj suche aj zakusky 🙂
@martusik2305 pecie mi jedna pani od nas z dediny a idem si pre ne v pondelok 23teho.