Ahoj.
Stretli ste sa s tým, že vám z cukrárne no kvázi z kaviarne dali vianočne koláče už týžden pred vianocami aj plnene krémom? Ja som si radšej dala do mrazničky a fakt neviem či budú dobré.
Vsak ked si ich preberala vedela si, kolko je do Vianoc. Ked si ich dala do mraznicky hned, tak budu dobre, ked si ich dala az dnes, tak to ich uz nezachrani
Keď sme objednávali tak povedali že dajú vedieť kedy budu hotove. Presný cas nebol.
A co je v kreme take co by nemohlo tyzden vydrzat?
Ved tam je isto tona masla maslo vydrzi dlho a ked mas zakusky v chlade a citis ze su chutovo ok a nesmrdia tak nemas co riesit
Preto neobjednavam, lebo bohvie kedy to spravili. A potom by sme iba sračky dostali. Ako som videla minulý týždeň že koláče s krémom hotové týždeň pred Vianocami...no ďakujem pekne
Mala si objednávať na konkrétny dátum, do budúcna budeš vedieť 🙂... my sme napríklad objednávali na Vianočný večierok aj na rodinnú oslavu vianočné pečivo v predstihu, takže áno, stretla som sa s tým, že som dostala aj krémové koláče týždeň aj dva pred Vianocami, ale rovno sme ich konzumovali, oni nemôžu vedieť kedy ich ty chceš jesť, u nás doma ako pečiem, postupne vyjedáme počas celého adventu, takže by sme tie krémové začali rovno jesť
Dali? Snáď si si ich objednala, vtedy ti to nevadilo?