Aké zákusky sa chystáte piecť na Veľkú noc? Dajte mi nejakú inšpiráciu
Mám ešte nejaké medovníky od Vianoc, tak ich možno ozdobím na veľkonočnú nôtu...
Ja robím každý rok Tiramisu a potom taký jednoduchý piškót s tvarohom a želatínou navrchu.
Ja som sa stále nerozhodla aký zákusok 😂 v uzšom výbere je strieška s banánom, neoečená gaštanová torta s višňami, kiwi rezy a eskimo rezy ... uvidím na čo bude najväčšia chuť, keď príde čas 😅 a z takého "čajového" chcem robiť linecké a úliky 🙂 mamina určite spraví kokosové ježe a vanilkové rožteky, tak si podelíme, vymeníme, aby bolo z každého trocha 🙂
Svokra pecie medovniky, marlenku, medovy rez, sanquickovy rez, orechovo medovy zakusok a mozno daco suche este. V podstate to co na vianoce, len mrnej. Tak ja nejdem piect ani
Ja som si objednala, a to: puncove, cok. rolada, špice, kokosove kocky, venčeky a kokos. roláda.
Ja som si tentokrát prvý raz objednala zákusky. Plus s deťmi budem robiť perníky - veľkonočné tvary a zdobenie a linecké kvôli manželikovi. To je všetko. Budem mať doma na sviatky dosť ľudí, tak som si to zjednodušila 😊