Veľká noc - jedlo, pitie

11. apr 2022

Prvý krát budem hostiť vo svojom dome,a chcela by som sa opýtať na nápady, čo dávate na stôl ľuďom.
Aké jedlo,pitie, čo pripravíte.
Ďakujem.

dennynkoo13
12. apr 2022

U nás záleží podľa dňa 😃 ak niekto príde v sobotu robievam údené, šalát, chlebíčky, jednohubky. V Nedeľu podobne také obložené misy šunka, syr, salama, údené, šalát k tomu baba alebo nie kde to volajú aj baránok a hrudky. V Pondelok mávam nachystané tiež misy jednohubky a chlebíčky keď tak ešte plnené vajíčka a zákusky. Čo sa týka nápojov minerálka, káva, čaj, nejaké sladké vody u nás ide kofola a sprite. A keď tak ešte niečo slané nasypem do misky. Ú nás je to ale tradícia a babka sa teší keď príde každý deň na návštevu a mám nachystané takto 😃 a stretávame sa u nás aj väčšia časť rodiny tak radšej viac ako menej

oli18
12. apr 2022

@dennynkoo13 u nas sa v sobotu k nikomu nechodi. Cele doobedu da vari. Poobede sa ide na posviacku jedal a ked sa vrati, tak rodina to je. Mozu prist deti k rodicom a naopak. Ale ziadne ine navstevy. Niekto v sobotu posvatene nejedava, jedia az v nedelu na ranajky.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sona96
12. apr 2022

Ja som taký barbar😂😂. Práve som volala sestre, že mi schádza droždie v chladničke, či neprídu cez víkend a spravíme si pizzu 😂😂😂. A to sme z kresťanskej rodiny.