Prvý krát budem hostiť vo svojom dome,a chcela by som sa opýtať na nápady, čo dávate na stôl ľuďom.
Aké jedlo,pitie, čo pripravíte.
Ďakujem.
@dennynkoo13 u nas sa v sobotu k nikomu nechodi. Cele doobedu da vari. Poobede sa ide na posviacku jedal a ked sa vrati, tak rodina to je. Mozu prist deti k rodicom a naopak. Ale ziadne ine navstevy. Niekto v sobotu posvatene nejedava, jedia az v nedelu na ranajky.
Ja som taký barbar😂😂. Práve som volala sestre, že mi schádza droždie v chladničke, či neprídu cez víkend a spravíme si pizzu 😂😂😂. A to sme z kresťanskej rodiny.
U nás záleží podľa dňa 😃 ak niekto príde v sobotu robievam údené, šalát, chlebíčky, jednohubky. V Nedeľu podobne také obložené misy šunka, syr, salama, údené, šalát k tomu baba alebo nie kde to volajú aj baránok a hrudky. V Pondelok mávam nachystané tiež misy jednohubky a chlebíčky keď tak ešte plnené vajíčka a zákusky. Čo sa týka nápojov minerálka, káva, čaj, nejaké sladké vody u nás ide kofola a sprite. A keď tak ešte niečo slané nasypem do misky. Ú nás je to ale tradícia a babka sa teší keď príde každý deň na návštevu a mám nachystané takto 😃 a stretávame sa u nás aj väčšia časť rodiny tak radšej viac ako menej