Vegetarianska strava

23. apr 2024

Ahojte maminy, prosim vas, tie ktore varite vegetariansku stravu - varite aj take veci ako "kuracie" sote? Ako nahradzate masko? Dakujem

caroline_
23. apr 2024

Väčšinou len s tofu, pripadne tuším garden gourmet ma take ako kuracie kusky

salamistka
23. apr 2024

dá sa nahradiť klasickými sójovými kockami, prípadne vegánske "kuracie" kúsky na báze sójovej bielkoviny sú tiež dostupné v obchodoch, aj seitan môže byť.

barbora0308
23. apr 2024

Za mna je sote zo sojovych kociek najlepsia alternativa. Ale odporucam dlhsie povarit so zeleninou, nech ta soja poriadne nasiakne chut. Nemam rada, ked je soja v sote "biela a bez chute" 😁.

kikahub
23. apr 2024

Pre tento prípad je asi vhodnejšia tá sója než tofu. Len si ju treba vopred uvariť a dochutiť, aby to nebolo len ako špongia bez chuti, hlavne dobre vyžmýkať, keď ju budeš predvárať.

grolmulina
23. apr 2024

ano, tofu vies pouzit pri roznych jedlach, to si davam najcastejsie 🙂 ale tak ja nie som uplne zaryty vegetarian, len mi to maso staci jest tak dvakrat do mesiaca 😀 tak som si od neho odvykla a vobec mi teda nechyba.

autor
23. apr 2024

Baby, dakujem vam 🙂 mate nejake overene stranky s receptami? Na nete je toho koooopa a ja si neviem vybrat 😂

valise
23. apr 2024

Skus seitan, mne najviac pripomina kuracie maso a vies si ho pripravit aj doma. Je to len premyte "cesto" z hladkej muky. A potom ho obvaris vo vode, vyzera ako kuracie prsia.