Kde kúpim chutnú rastlinnú smotanu na šlahanie? Najlepšie ak by nebola kokosová, ale asi by som chcela veľa 🫣
@anna777115 naraz 😀
Slajacku v spreji ma vegansku RAJO chuti ako normalana slahacka
Tiež odporúčam tú rajo , je na sosovicovom základe, ale chuťovo to necítiť. Len nesúhlasím úplne z tým, že je na nerozoznanie od klasiky. Je ok, ale ako milovník šľahačky hovorím, že rozoznať sa to dá ľahko 😀 ale inak ja naozaj fajn a používať sa dá ako klasika, aj do plniek, dezertov (odporúčam dochutiť), varenia a pod.
@yvanielka
@kulumulu123
@bashawelle
Ja ju potrebujem do krému na tortu k mascarpone a čokoláde. Myslíte, že by sa dala nahradiť aj ovsenou smotanou na varenie? Nesmie sa vraj variť, len zahriať a tak nalamať čokoládu a už mascarpone je dosť ťažké na trávenie. Chcela by som čokoládový krém, ale nie veľmi ,,tučný".
Podľa mňa ano. Je to chuťovo dosť neutralne a želaný objem to urobí.
Ovsenú smotanu na varenie nedávaj, to bude príliš také hutné, neodlahčí ten krém, tá Rama je fajn
Mozem sa opytat aky ma zmysel dat vegansku "slahacku" ak davas mascarpone?
Buď tá odporúčaná rama alebo alpro whipping
Tiez odporucam Rama cervenu, je najlepsia smotana na slahanie co som skusala, U nas je topka 😊😊
@mariavalacsai prosím, kde ju kupujete?
ja používam túto, neviem či je vegan, alebo aká, ale raz som ju kúpila lebo bola za super cenu , že vyskúšam. a bola super
https://www.cukrarskysvet.sk/cukrarskysvet/esho...
Toto neviem my pouzivame ako normalnu slahacku v spreji kvoli alergii na bkm. Nikdy som ju neskusala varit. Ale rajo ma aj take male smotany na varenie vyzera to ako tie mini dzusiky v krabicke. Maju to v kauflande
Rama, cerveny teglik, na nerozpznanie od normalnej