Mamicky co davate detickam na veceru okrem kasicky.Dajte inspiraciu,mam 7 mesacnu dcerku.
@lusia222 ahoj ja mam 7 mesacnu, a na veceru mi davame prikrm ...my praktizujeme baby led weaning a naobed sama nechcela jest..prisli sme na to ze ked jeme spolu vtedy bude ok..ale to je o inom, v podstate okolo 5tej vecer davame zeleninku/mesko/zltko..spavat chodi tak 7.30 a vtedy je nakojena a prespi v pohode do rana...kasicku mala ma na ranajky/desiatku podla toho ako sa zobudime...Kolko prirkmov denne davas?
@lusia222 my máme tiež 7 mes, ešte sa kojíme, ale zvyknem dávať napr. lyžicu ovsených vločiek rozvarených vo vode, roztlačím vidličkou a zmiešam s banánom, alebo jogurtík s detskými sušienkami, alebo zeleninku, alebo ryžu rozvarím, odstriekam do toho trošku mliečka a pridám ovocie a pod.,...
@lusia222 ahoj akú kašu dávaš? Čitala som, že krupicová sa môže dávať až od 1 roka. Ja som dávala nutrilon kašu HA od 4 mes. ale míňa sa tak rýchlo.
@novamamima ahoj,davam ovocne kase od Hipp alebo Hame alebo Nestle.Krupicova kasa je tazsia na travenie ale kazdy pise nieco ine,jedny odporucaju skor iny neskor 🙂
zemiakovú kašu, brokolicovú, mrkvovo-cuketovú...špenát, čisto obilninová kaša, napr. 3-zrnná s mliekom, fazuľová, hrášková kaša.
ja svojej davam mlieko, a ked nestaci, zasa mlieko, na spestrenie piskoty, keksik do mlieka, kase neznasa
mlieko 🙂 ja nedávam ešte ani kašičku.
ale napadá ma zas zeleninku asi kľudne, alebo aj ovocie...alebo kašičku zmiešanú s ovocím...teraz som čítala o kašiach že batát zmiešaný s ryžovou, pohánkovou, pšenovou atd. kašou..
Malej som dávala aj to kupované " mliečko s kašou"