Večera pre 27 mesačné dieťa, aby prespalo celú noc

katikaba
7. sep 2016

Syncek jedava vselijako,na veceru casto nic nechce,len mlieko,ale to ho moc nenasyti,a budi sa 3xza noc mu musim urobit mlieko,kase neznasa.Ked mu chuti vecera budi sa 2x,ale nikdy neprespi celu noc,ake mate skusenosti,pripadne,co dat na veceru,aby mu chutila a prespal noc,dakujem K.

janickacrazy
7. sep 2016

@katikaba Asi ťa nepoteším, ale to, či dieťa prespí celú noc vôbec nesúvisí s tým, koľko toho zje na večeru. Moj 10mesačný syn na večeru vypije len 150ml mlieka a prespí celú noc bez zobudenia, 12-13hodín. Niekedy sa zobudí nadránom tak o 5, dám mu trochu mlieka a spí dalej. 27mesačné dieťa nepotrebuje v noci mlieko, ja som môjho staršieho syna odučila od mlieka v noci, ked mal asi 1,5roka, 2 noci prereval a tretiu noc prespal celú, ked sa zobudil náhodou, tak len cumeľ som dala, zvykol si. Aj tvoj si zvykne. Nebud otrokom dieťaťu, je už dosť veľký, aby pýtal v noci mlieko.

papricka33
7. sep 2016

@katikaba jaaj moja, moj ma skoro 2,5 a do 12.00 spi a potom aj 5x vstane ☹ Ale je dojceny. To je u takychto deti bezne 🙂 Ale vsimla som si, ze ked mu ustriehnem pitny rezim, tak sa budi menej. Tak ho teraz nukam kazdu chvilu. Stale ma pri sebe nieco na pitie 🙂 A na veceru si neskusala nejake cestoviny s tvarohom, alebo zeleninove rizoto... take lahsie a skor, aspon o 5. A mlieko az potom ako druha vecera. Moj spapa aj zeleninovy salatik obcas s grilovanou zeleninkou, do toho mu natrham tuniaka, alebo kuracie masko... Druhu veceru uz ma len nejaky maslovy chlebik, alebo s pomazankou a cajik.

silvitita
7. sep 2016

Budí sa zo zvyku nie je hladný zatrhni nočne mliečkovanie a prespi celu noc budeš počuvať 2-3noci mrnčanie ale potom budeš spokojná

katikaba
autor
7. sep 2016

Neviem si to predstavit,skusim,ked sa v noci zobudi,aspon ho pohladkat bez mlieka,on nespi so mnou,spi so 6 rocnou sestrickou v detskej izbe

m_
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
divozienka26
7. sep 2016

@katikaba ja som mala to iste, nebolo to budenie od hladu, ale preto ze chcela mliecko. Nahradila som mliecko nesladkym cajom alebo este lepsie vodou, par dni prostest potom sa uz nebolo preco budit lebo vodu nechcela :D vybavene 🙂 a rano ked nepila v noci mliecko krasne papala .

mizu89
7. sep 2016

Moj ma 23 mes a neprespi celu noc.kojeny bol do 18,5 mes.tak ako pisu baby z jedlom na veceru to nic nema.mne sa budi cca 1x dakedy 2x za noc.par krat prespal celu noc ale ani to uz neriesim.niektore deti neprespia celu noc aj do 4 rokov sa budia a matky s tym nic neurobia.ono to raz prejde.

mery34
9. sep 2016

Moj syn 2.5 roka je stale trochu dojceny. Este 3 mesiace dozadu sa budil v noci kazdu 1.5 hodiny. Uz som bola extremne unavena, tak som mu oznamila, ze v noci nic nebude. Cakala som obrovske protesty. Prvu noc sa trochu mrvil a odvtedy spi celu noc. Dojci sa iba vecer. Viem, znie to ako scifi, ale ide to.

kikuskar5
9. sep 2016

@katikaba ja mam 27mesacnu slecnu, veceria co mam po ruke. Od kasi cez chlebik s dacim az po druhe jedlo z obeda. Potom da este 250ml mlieka a aj tak neprespi celh noc. Podla mna to neni o mnozstve jedla, ci o zasyteni. Kojena uz nie je a v noci nepyta ani jedlo, ani mlieko, ani cajik, nic. Ale aj tak sa budi a musi sa k nej zo dva tri krat ju ukludnit. Teraz to pripisujem aj zubkom, poslednym stolickam, bo ukazuje, ze ju to boli, ale aj ked zubky nesli, budila sa rovnako. Tak s nou spi manzel a ja ratujem nasho 2 a pol mesacneho 😀 bo oboch naraz by som nedala 😀

anjelicek26
9. sep 2016

Toto s tym, co zje ci nezje na veceru asi suvisie nebude.. mala je dojcena a spi celu noc... pred spanim dostane ano este kasu, prso a spi do rana, vynimocne sa raz zobudi, ale to zubky a nie hlad... nemyslim, ze toto vies nejako ovplyvnit sravou...napriek tomu vyse 2 rocnemu dietatu by som zaludok nezatazovala stravou 3x v noci, trpia aj zubky... ze mlieko v noci nevadi (materske ci ine) je jedna z najvacsich povier, ved v tom je laktoza, co je cukor...

kitty88
9. sep 2016

To vobec nezalezi od toho, co a kolko dieta vecer zje, moja od 6 mesiacov prespala celu noc (bola na um) a aj ked niekedy isla spat hladna (vsetci to asi pozname, su obdobia, ked deti velmi nechcu papat a potom zas naopak), tak spala celu noc bez zobudenia.

viera77
9. sep 2016

zase ja mam odsledovane, ze pokial dcerka 21mes. nema na veceru plny tanier krupicovej kase (mlieko uz vecer pred spanim odmieta), teda sytu veceru a dam jej nieco lahsie, napr.oblozeny chlebik, tak sa zarucene v noci zobudi a pyta jest, vtedy jej narychlo zarobim flasu mlieka a je stastna a spokojna....koli zubkom sa urcite vtedy nezobudi, kedze ani nevieme, ze je rastu....inak prespi celu noc bez prebudenia od 6-mesiaca, a to 9 mes. bola kojena a potom na UM.....takze u nas zarucene plati najest sa a spat, ale toto ma asi po mne, ja som v tomto taka ista 🙂