Babulky zdravím vás. Chcem inšpiráciu... Mám 10 mesačnú divošku ktorá zje všetko čo nezje ju.... Po bujarich večeroch plných kriku a nervov som ukončila večerné mlieko pretože to bolo neúnosné...Nedostala som do nej ani kvapku bez boja. Teraz jedávame kašičky ( kupované ),puding, krupicu, mliečnu ryžu... Bez problémov a krásne spíme do rána.... Ale čo ešte by som mohla navariť? Nejaký overený recept? 🙂 Zelenina, mäso to mávame k obedu. Najlepšie niečo sladké (mliečne) pretože zeleninu mi večer nechce....
Alebo termix
@natalllll Krupicová kaša, ryžová kaša - doma uvarená.....Skús polievku-vývar so zeleninou, mäsom....Ja neviem rezance s tvarohom, makom,...šúlance s makom. Parené buchty.....Prečo kupuješ tie "kašičky"? A prečo by nechcela- ak je hladná a zje čo nezje ju tak sa napapá toho čo jej dáš a ak nie tak nie je hladná.....Sprav na večeru niečo iné ako bolo na obed - ja to tak robím....Cestoviny s niečím, rizoto,...je toho "mraky"....čo sa dá uvariť. A nie tlačiť dieťa zbytočnými umelinami a sladkosťami na večer - aj keď netvrdím, že raz za čas určite- prečo nie ale nie každý večer.
Piskoty, vianocka rozdrobene v mlieku
Velky jogurt. Napr. Hollandia, selsky
No kamoskin malý termix zbožňuje.. a zje dva
@natalllll Ak je hladná - tak zje aj zeleninu a mäso a prílohu - ak nie je tak nezje- hotovo.....Veď nemusí to byť práve zelenina+mäso - ako som ti písala - vymysli - cestoviny s niečím, halušky s tvarohom - na slano a podobne.....Je zvyknutá na sladké a čaká, že bude sladké - a nemusí to byť.....Ale to už je na tebe.😉
ja davam to, co bolo na obed... cize maso, zelenina, cestoviny, zemiaky, ryza, huste polievky...
Ja malemu davam sem tam pribinaka, ma 17mesiacov a uplne mu staci jeden velky... Davam mu to co je aj na obed, dnes napr. papal polievku mliecnu, inak krupica, mliecna ryza piskoty s jablckom a bananom alebo len chlebik so sunkou....
Kaša ryzová, pohankova, spaldova, psenova, kukuričná, ovsena, amarantova, kaša z quinoi. Rozmoceny rožok v mlieku s datlovym/javorovym sirupom. Sladký kuskus. Niečo na štýl mliecnej ryze, ale z jacmenných krupach, alebo bulguru
Termín. Jogurty. Pribinacik. Výživa s piškótu, banán s piškótu