Zaujimalo by ma ako to mate, pozeram kucharske knihy na internete, maju skvele recenzie, ale ako je to naozaj? Varia ludia podla nich? Alebo len prelistuju pekne obrazky? A ako to mate co sa tyka obedov v praci? Prinesiete si jedlo z domu alebo idete do jedalne?
Jasné že varím podľa kníh a ešte aj receptov z internetu. Kuchárske knihy milujem! Čítam recepty dookola a skúšam 😊 robím z domu, ale aj tak si obedy nevaríme dopredu. Keď stíham, chytro si niečo spravím, čo je hotové do pol hod. Keď nie, tak len tak... Chlieb s *niečím "..
No ja ich pár doma mám ....ale..... Nikdy som podľa knihy nevarila keď tak kuknem recept na nete ale aj to len ingrediencie čo na daný recept idú a mnozstvo si dám podľa seba ..... Iné je to s pečením pokiaľ pečiem niečo nové idem určite podľa receptu aj množstvo aj všetko ostatné ....ale jedlá niee
Aj ked nevarim zle, nema vrodeny talen na varenie a preto skoro vzdy varim podla receptu ci uz z knih alebo internetu alebo telky. Ked varim bez receptu skonci to skoro vzdy zle... prilis vela z jednej chuti alebo su skombinovane chute ktore si nesedia alebo konzistencia uplny otras. Hlavne internet sa mi osvedcil... recepty co maju vela hviezdiciek su skoro vzdy uspesne.
Varím podľa internetu. Nemám rada tie knihy, lebo polovica receptov je nepoužitelných. Buď je tam milión ingrediencii, čo ani neviem, kde by som zháňala, alebo mam nejakú surovinu doma (hrach/morku...) hľadám k tomu vhodný recept a neviem nájsť ani za nič. Tak ti poviem, že mam doma zo desať takých kníh, ale keď som podľa toho varila, bola som sklamaná. Buď to bolo moc tvrdé, myslené na menší plech, v postupe nieco chýbalo... prečo to niekto musel dávať na papier, to nechápem. Na internete sa mi páči, že tam hneď každý recept ma komentáre, kde napíšu, či to vyšlo, či chutilo, či treba niečo pridať alebo zmeniť. To je práve výhoda dnešnej doby.
Ja varim z knih.uz par rokov varim zdravsie alternativy.jedlo si nosim z domu lebo u mas v meste nie je ziadna donaska na zdravej baze