Varíte každý deň?

2. dec 2024

Ahojte, prosim Vas varite kazdy den ked dieta chodi do skolky ( kde zje uplne vsetko) a manzel ma obed v praci?
Ja tiez chodim domov o 15:00, ja sa najem v praci, doteraz som varila kazdy druhy den aby sme mali co jest poobede, ale ked tak rozmyslam tak naco potrebujeme 2x teple jedlo za den? Na veceru si dame vzdy nieco lahke.
Ako je to u Vas?

katkaseiner
2. dec 2024

Ak by sme mali vsetci teple jedlo, tak by som varila len keby sme mali na nieco chut, inak by boli suche vecere. My pracujeme s muzom z domu takze varim tak kazdy druhy/treti den - podla toho ako sa dojeda. Deti v skole. Ved uvar len cez vikend, max to este dojete pocas tyzdna a inak suche vecere.

1fifinka1
2. dec 2024

Aj ja varím síce úplne každý deň nie, ale skoro. A ja aj manžel mame obed v práci, dcéra v škole, ale syn 19r. jedáva doma. My s mužom sme ale hladní keď prídeme z prace. 🙈 Ranajkujem o 5, obedujem o 11 a o 15/15.30 sme hladní. Dakedy si dám len dačo suché, ale ak je navaréne teplé jedlo je to super. My ale mame v práci stravu úplne zadarmo, takže mi to až tak nevadí. Žeby sme veľa prezrali. 😁 Ale kľudne jeme jedno jedlo aj 3 dni, kým sa nezje.

luccija
2. dec 2024

Ja varím rôzne niekedy 2x denne niekedy na 2 dni.Tak dieťa má obed v škôlke 11:30 záleží či je hladné, ale mám rada také teplé rýchlovky na večeru aspoň polievku, rizoto, omeletu.Kazda rodina je iná

lindous
2. dec 2024

My nemáme deti zatiaľ, ale varíme (väčšinou ja, ale niekedy aj partner) každý deň, nechodíme však na obedy v práci a teda večer varím, tak aby sme mali aj na večeru aj na ďalší deň na obed 😊 ja som na teplé večere zvyknutá, raz za čas dáme “len” nejakú omeletu, toasty a podobne, ale väčšinou mávame “klasické” jedlo

svetlonos
2. dec 2024

Ani by ma nenapadlo! Muz sa naje v praci, deti v skolke, uvarim na 2-3 dní v takom prípade.
Buď nejaké husté polievky alebo segedin, paprikáš, podla rocneho obdobia.
A večere sú väčšinou suché alebo vajickove na rôzne spôsoby, alebo ešte palacinky su celkom ôk. Ak máme chuť objednáme obcas píšu.
Pokial by sme boli doma alebo mm nestíha jesť v robote, tak uvarim.

svetlonos
2. dec 2024

A ešte máme zopar veci extra v mraziakz ako bolo skutočne omáčku a podobne, takže večer vytiahnem a "je uvarene".

lenkakravcova
2. dec 2024

V prípade aký popisuješ by som varila len cez víkend. 🙂 prípadne raz za čas nieco fajne a rýchle na večeru typu palacinky

marca12
2. dec 2024

Ak by sme mali vsetci zabezpeceny teply obed mimo domu,nevarila by som teplu veceru. Mozno obcas,ale kazdy den nie.

nynia
2. dec 2024

ja som zvyknutá na varené večere takže varím ale len jednoduché jedlá do pol hod. hotové

dundulica
2. dec 2024

ja varím skoro každý deň (niekedy na viac dní), muž nemá teplý obed

irusa
2. dec 2024

nevarím....varím v stredu a v piatok na víkend..inak všetci máme obedy

benimnadir
2. dec 2024

Moja staršia sa naobeduje v škole, mladšia v škôlke, muž chodí na obedy vrámci práce. Varím aj tak, každý druhý deň, zvyčajne navarim na dva dni, ale väčšinou sa mojim neziada dvakrát za deň varené. Ale keď áno, tak je navarené. Ak nie, jem to ja tri dni 😂😂

rivini
2. dec 2024

Varím sice skoro kazdy den, ale take rychlovky: pecena zelenina v rure, rizoto, teple salaty, kremove polievky. Muz, dieta a ja mame vsetci teple obedy v praci/skolke. Ale tepla vyzivna vecera je zdravsia ako studeny chlieb. No nevarim ziadne narocne superjedla…

belllinka
2. dec 2024

Varila som, keď deti chodili do škôlky a varím aj teraz. Chleba mávali v škôlke na desiatu a na olovrant, bola by dosť nuda, dať im ho aj na večeru. Okrem to boli hladné, veď poobede boli na ihrisku, bicykel atď. iba chlieb alebo jogurt by im bolo málo

vevesh
2. dec 2024

Ano, varim 2 varene jedla za den. Ak muz je von, tak len jedno teple jedlo. "Suche" su u nas iba ranajky.

tiezjedna
2. dec 2024

Varím každý deň, baví ma to 🙂 Mám rada experimenty a neviem si predstaviť jesť tri dni tú istú omáčku s niečim

mimi3008
2. dec 2024

Absolutne nie. Deti maju jedlo v skolke. My s manzelom nemame obedy v praci, takze ked, tak obcas navarim neskoro vecer na dalsie 2 dni, obcas manzel ide na menucko a ja si dam do prace donasku. Varim, ked su deti chore a sme niekto s nimi doma. Ak su obcas u svokrovcov, maju obed tam

ina2405
2. dec 2024

Ak sme v práci a deti v škole, tak nezvyknem vyvárať večere. My zvykneme aj tak večerať šalát a deti si dajú chlebík s tým, čo je v chladničke, jogurt alebo ovocie, prípadne dojedajú, čo zostalo po víkende. Keď som doma, tak varím niekedy na viac dní, aby som mala čo jesť na obed. Cez víkendy sa u nás veľa aj varí, aj pečie.

belllinka
2. dec 2024

som prekvapená, koľko z vás nič nevarí na večeru, rozmýšľam, že mám asi divné deti, ale moje boli vždy večer hladné.Nejaký jogurt alebo ovocie na večeru mi príde byť skôr taká večera pre dôchdocu, čo sedí celý deň pred TV už nemá na nič chuť. A nie pre aktívne dieťa v pohybe, čo má výdaj energie

abbey1
2. dec 2024

Varím skoro každý deň. Na teplú a výživnú stravu dieťaťa v škôlke či v škole by som sa skutočne nespoliehala.

biba_18
2. dec 2024

ja varím doma, kedysi som varila denne, teraz každý druhý deň. zdravotné dôvody a tým pádom ma to neminie do konca života 🙂

annamivo
2. dec 2024

Fungujeme takto: vari sa nedeľa aj na pondelok, utorok, streda, štvrtok dojeme ok pozostavalo, pripravím len večeru,piatok a v sobotu varím opäť. Takže cca 5x v týždni varím . Muž v práci, dcéra na obedoch. Ja syn a najmladšia obedujem doma. Je to aj o Tom aké jedlo preferujete. U nás je obed varený, olovrant kto na čo má chuť a na večer opäť teplé jedlo. Je to pre nás aj praktické aj cenovo najlepšie.

jana_eyre_2
2. dec 2024

Ja to mám takto - mám tri školopovinné deti, muža čo je pár dní v týždni na HO (resp.viac robí z domu ako z Office, ale nie je doma stále)..

chodím domov z práce o 11tej.. navarim vždy keď je doma muž, pretože má HIT a nemôže moc jesť jedlo ktoré dlho stojí, potom ma zdr. Problemy.. často si obed dajú aj deti, pretože v jedálni im nejako moc nechutí a su niekedy hladni..

tak isto varievam často večere aj pre deti, pretože jesť stále každý večer chlieb so zeleninou nie je úplne chutne.. (o sebe moc nepíšem, nemám rada moc varené, Max polievku a tu si niekedy dám v práci, inak jem zväčša zeleninu s pečivom)

nevarím zväčša v nedeľu, to sa ideme niekam najesť, najmä tak robíme vo víkendy keď pracujem, lebo to ani nestíham variť.. to ideme napr.na poke, alebo pho ga, či burger..

Takže ano, takmer každý deň varím a viac krát.. úprimne, kuchyňu už nenávidím 🤪

veronikavaneska
2. dec 2024

Ja varím denne polievku druhé a sladké 🥰 u nás sa všetko zje. Dvaja dospelí + 4 deti.

mimi3008
2. dec 2024

@annamivo ja teda nie som ziadna fajnovka, varim vacsinou na 3l2 dni, ak neodhadnem a nezje sa, som ochotna obcas zjest aj na 3. den. Ty poses, ze v nedelu navaris az do stvrtku, to jete jedlo na 5.den? A to uvaris v tu nedelu viac druhov, ci vkuse jete 1 jedlo 5 dni?

biba_18
2. dec 2024

@mimi3008 nedeľa, utorok, streda, piatok, sobota - 5x 🙂

mimi3008
2. dec 2024

@biba_18 jejda, nevsimla som si, ze potom pise, ze 5x. Mne to pripadalo, ze utorok az stvrtok dojedaju este to z nedele😅😅😅pardon

scila
2. dec 2024

Varenie neznášam tak varím najmenej ako sa dá. A väčšinu týždňa sa vraciame domov až pred 19 a to na to nemám už ani silu ani čas. Teplé mávame max praženicu, puding, párky, zapečené rožky alebo palacinky (ak prídeme skôr). A raz do týždňa kupujeme cestou domov v pizzerii pizzu.

danyelia
2. dec 2024

Určite nevarím každý deň (nie je to moja obľúbená činnosť úprimne), ja a muž máme obed v práci, deti v škole a škôlke, víkendy jeme mimo domu, ak niečo navarím, tak je to rýchlovka na večer...

eliska13
2. dec 2024

Varím...nám nestačí obed v práci a škole, ja idem už z práce hladná🙂A decká nechcú rožky, chlieb to mali na desiatu, raňajky