Ahojte baby, akurat sme prisli z porodnice a je mi jasne,ze na varenie teraz nebude tolko casu. Co ste zvykli varit, ake rychlovky? Najlepsie aby to bolo aspon trosku zdrave s nejakymi vitaminmi pre babatko. Nemam nic proti spagetam s kecupom a syrom a makovym slizom, ale zas nie kazdy den 😀 Dakujem 🙂
@desgaire mala som cislo na par donaskovych služieb na zaciatku 😅😁 a popri tom som mala nakúpené ovocie a zeleninu ked na večeru alebo ranajky, ktoré boli aj tak az väčšinou na obed 🙈 väčšinou sme varili az cez víkend co som dojedala v pondelok, utorok a potom donasky.. Maly bol dost nespac takže ja som fakt nestihala.. Ked max niečo kuracie, k tomu mrazena zelenina aspoň aby nejaka zelenina bola a bud zemiaky na rôzne spôsoby alebo ryzu..kuracie bud zapecene alebo prirodne 🤷♀️
@desgaire vývar sa robí takmer sám, aj zeleninová, či rajčinová polievka sú rýchlovky, pečené kura, pečená ryba, grilovaná zelenina, segedínsky, rizoto, perkelt s cestovinami, cestoviny so syrovo šunkovou omáčkou, zapekaná brokolica, krémové polievky, špenát. Keď budeš variť jedlá ako vývar, zeleninová polievka, guláš, dusené mäso so zeleninou a pod. urob viac porcií a šupni do mrazničky. Ja som si takto chystala ešte ako tehotná. Prinajhoršom vyvaríš cestoviny, buchneš na ne tuniakový šalát, nastrúhaš syr, časovo je to ako špagety s kečupom, ale výživovo o inom
@desgaire Zeleninová polievka s krupicovými haluškami (z mrazenej zeleniny je to 20 minútovka bez starosti). Rizoto, cestoviny s bolonskou omackou, prirodne a ryzou a k tomu nejaky salat (rozumej pokrajana zelenina so soľou 😂). Varím tak stále, odkedy mám malú. Okrem víkendu, keď je manžel doma nie je čas byť dllllho v kuchyni. Toto su moje obľúbené rýchlovky. Aj perkelt je rýchlo, napríklad. 😊
Ahoj, ja osobne by som určite využila v prvých dňoch donášku jedla (typu Bistro a pod...) Každý deň jedlo, na aké máš/máte chuť, ušetríš kopu času, nemusíš umývať hrnce a taniere 😃 a veľa menu/jedál sú za normálne, v pohode ceny. Ja keď si občas objednám obed, druhú polku zjem na večeru, čo sú také veľké porcie, že nevládzem to zjesť naraz. A hotovo, vybavené, o starosť menej s varením...
Zdravím, ja som začala variť podľa @davidvkuchyni, na Instagrame ma profil. Nájdem si recepty na celý týždeň a už len idem poďla neho. Má aj vydanú kuchárku v knižnej podobe, tú si chystám kúpiť. Zatiaľ fičím na jeho receptoch. Recepty sú šikovné, ľahké, chutné. Zatiaľ, zvládam a aj muž si pochvaľuje. Ja som počas tehotenstva pribrala vyše 15 kg (potom som sa prestala vážiť), teraz postupne zhadzujem a pri jeho receptoch sa mi nestalo, aby som hladovala. Držím palcěky a pozdravujem drobca.
Ja som varila uplne normalne ved take male bábätko prevažne len spinká.. Mam tri deti z roho stredný bol plačko ale aj tak som varievala normálne fungovala som vo vsetko ako bežne ci s upratovaním ci s varením 🙂
@desgaire Polievky su zaklad podla mna urob aj na 2 dni zeleninovu… vyvar… atd…
polievky 👍 teplé, zasýti a máš aj na dva dni...
@desgaire zapecene zemiaky so smotanou, tuniakove cestoviny, mrkvove rizoto...