Ahojte, ideme na chatu, kde je varná doska, chladnička a mikrovlnka. Čo by ste tam varili? Niečo, kde nepotrebujem milión ingrediencii. Díki 🙂
1.Kuracie prsia-minutka,opekane zemiaky na panvici😋
2.Kuracie prsia urestovane na cibuli so smotanou a cestovina.
3.Cestovina s jogurtom a grankom
4.Rizoto
5.Losos na masle,varene zemiaky
A ta doska asi iba jedna, ze? Daj si do googla ze "recepty z jedneho hrnca". Nájde ti toho kopu.
Ak iba 1 platna,tak
nejake cestoviny/najprv omacku,potom vyvarit cestoviny a nakoniec vsetko zamiesat a nechat prehriat/
Grilovane parky na panvici s chlebom...
Prazenica ci ine vajcia
Inak,neviem nakolko idete,ale ja by som to vobec tak neresila.
Uvar si doma a vezmi do sebou./gulas,paprikas,kyslomliecnu polievku,prirodne rezne,mäso na stave .../
Aspon take cestoviny,ryzu zemiaky...mozes mat uvarene ,to ohrejes v mikroske a potom uz len dorobis cerstve mäso/,rezne,na prirodno opekane kuracie ci morcacie mäso,nejaku cinu,bolonsku ci hribovu omacku...
Za mna polievky su super, gulas rozne huste strukovinove to mas v jednom hrnci.. rozne omacky s masom plus kupena knedla. Polotovar - knedlicky na sladko, halusky ( uvaris das na vrch bryndzu slaninu) a mas.. rozne cestoviny s masom
Ved uvar doma s zober.
Som lenivá, takže max.nejake cestoviny a "hotovky z plechovky".
Na raňajky parky a vajíčka, na obed cestoviny, torteliny s hotovou omackou,..nejaký obľúbený polotovar.
Napriklad aj mrazena pizza...My to tak robíme, lebo tam chodíme oddychovať a nie stat pri sporáku 😊
Ak vám vyjde počasie tak niečo na grilovanie - klobásky, zelenina, chlieb...