Vami obľúbené jedlá, ktoré druhým ľuďom pripadajú čudné

4. apr 2024

Jedlá ktoré máte radi, no druhým ľuďom to príde čudné
ahojte. máte radi jedlá alebo kombinácie jedál, ktoré sú nezvyčajné až ľudia nechápu ako to môžete jesť? napríklad ja rada zjem obyčajný surový strúčik cesnaku so suchým chlebom. dosť mi po tom smrdí z huby ale samozrejme sa o to postarám.

lenka.25
4. apr 2024

Ja milujem salámový rožok s maslom a zapíjam to kakaom

huxy
4. apr 2024

Je ti jasné, že keď zjes cesnak, tak dlho trvá, kým to necítiť? Nepomôže úplne ani umyť zuby, dať žuvačku.

tanyag
4. apr 2024

Volské oko so soľou a medom 😍 alebo tvrdý žltý syr s medom 😀 k tomu pečivo samozrejme ...najlepšie tortila 😂

jesenzima
4. apr 2024

Ja si takmer na všetko dávam veeelmi veľa syra a sušené rajčiny ... 🤷

autor
4. apr 2024

@huxy nejem ho často. max dvakrát do roka.

h2
4. apr 2024

Dosť ľudí sa čuduje, že jem surový karfiol. Pre mňa úplne bežná vec.
Čo sa týka divných kombinácií, bryndzu jedávam najradšej so zeleným jablkom.

henka123123
4. apr 2024

Pecenovy syr s kremskou horcicou....franuzske zemiaky s kecupom...tlacenku s horcicou...

tanyag
4. apr 2024

@h2 surový karfiol je mňamka 😉

majka35
4. apr 2024

vianočka so šunkou

henka123123
4. apr 2024

A tiez jem ked supem surovy zemiak aj karfiol.sampiony surove

huxy
4. apr 2024

Však nepíšem aby si nejedla, len píšem ako to je 😏

keiko33
4. apr 2024

Zemiakové placky a lokše s kryštálovým cukrom.

deti95060810
4. apr 2024

môj šéf jedával chlieb so slivkovým lekvárom a cesnakom...
kolega - guľáš a ku tomu chlieb s maslom

barbora0308
4. apr 2024

Ja robim spenatovy privarok na sladko, s mliekom a lyzickou trstinoveho cukru 😁. Moja mama nam ho vzdy takto pripravivala, kedze taky klasicky nikomu nechutil. Takto ho zboznujeme, manzel mi neveril, ze je to chutne, kym to neochutnal a odvtedy si sam poziada, aby som navarila 😅.

22abigail22
4. apr 2024

Čaj s mliekom (samozrejme čierny),
Palacinky (na sladko) pokvapkané citrónom a so cukrom 🙂

jana_eyre_2
4. apr 2024

Ja by som vklude vedela žiť na suchom chlebe s mliekom, alebo rozku s maslom bez ničoho.. nemám rada mäso ani varené jedlá (Max polievku).. zeleninu najradšej surovú, karfiol iba surový, aj brokolicu mám radšej surovú ako varenu či parenu.. moje telo to celkom zvláda tráviť.. moje deti a najmä manžel sú v tých chutiach o dosť iní, takže sa mi čudujú pravidelne..

reaan
4. apr 2024

Mojmu muzovi prislo divne ked som jedla loksu s cukrom (ono to tak dobre chrumka) alebo pocukrovanu paradajkovu polievku 🤷‍♀️ Az na vyske som videla ako si do polievky spoluziaci struhaju syr. Tak ju jem uz len takto. Uz si do nej mozem dovolit aj parmezan nie len eidam tehlu 😆

lenkahvh
4. apr 2024

@barbora0308 tak toto je ozaj cudne, vsetky ostatne vyssie uvedene mi pridu take vcelku bezne kombinacie, nic na pozdvihnutie obocia

barbora0308
4. apr 2024

@lenkahvh Hej no, vacsinou ked to niekomu hovorim, tak sa tiez iba zacuduje 😁. Ale je to vazne mnamka 👌😁.

gab
4. apr 2024

šúlance s makom naslano.. a volakedy na to sla este opecena slanina

barbora0308
4. apr 2024

@gab Ooo to aj ja tak jedavam, tvarohove sulance na sladko + opecena slanina 👌😁

gab
4. apr 2024

@barbora0308 vsak? aka dobrota. 🙂

lusilla
4. apr 2024

Ja mam rada drzkovu co vela ludi nemoze, huspeninu poliatu snad litrom octu, tlacenku s horcicou ale aj s cibulou a octom je to jedno. Na surovom karfioly si velmi rada pochutim vzdy ked ho pripravujem ho vyjedam, aj zemiaky sme jedli ako deti. Ale to podla mna nie su ziadne cudne veci, ja mam skorej viac takych co ja nejem a az ma mrazi ked vidim ze to niekto je a to su surove maso a vajce, to vajce rozumej ze pre mna je nechutne jest volske oko co sa roztecie, nenavidim ani sneh proste akukolvek formu neprevareneho masa ci vajicka.

stellarstar
4. apr 2024

Surové vajíčka osolené a chlieb na kúsky v nej, lokše jeme s tvarohom a plánujem vyskúšať vyprážané držky

stellarstar
4. apr 2024

@lusilla tiež milujem držkovú 🤩

alickapusinka
4. apr 2024

Ja jem gulášovú polievku a cupu a k tomu chlieb s maslom, alebo fazuľovú s fliačkami. Kapustnicu s rajbaničkou. Do leča dávam lyžičku cukru.

paradajkova
4. apr 2024

U nas sa jedava prazenica s kyslou uhorkou. Muz ked so mnou zacal chodit, tak sa tomu velmi cudoval, teraz uz prazenicu bez kyslej uhorky nezje 😀

sulavikova
4. apr 2024

Vianočka so syrom a brusnicovým džemom. K tomu horúce mlieko🥰alebo slíže (rezance nepoužívam toto slovo) s tvarohom pol taniera s cukrom a druhá polovica osolená… mňam. Nutela na chlebe s mäkkým tvarohom🥰🥰🥰

saxana000
4. apr 2024

@paradajkova toto presne aj ja a na vrch cervena mleta paprika.
Alebo pastekovy chlebik so zavaranou.kapiou

nika1971
5. apr 2024

varene kuracie paprcky