Ahojte dievčatá.
Prosím bola by ste niektorá taká ochotná a podelili sa o Váš recept na domáci vaječný a karamelový likér? Taký, ktorý máte odskúšaný, viete že je parádne krémový a chutný? A ako dlho treba nechať odležať?
Ďakujem ❤
Ja síce nerobím tento, ale Baileys podľa tohoto..mnam. https://varecha.pravda.sk/recepty/baileys/34576...
@andreatytler ďakujem ti krásne ❤
@jaja23 ďakujem 😍
@martulka789
Predpokladam ze aj s rumom chces...
4 zltka vyslahat s 35 dkg cukru do toho priliat 2 dc prevarene mlieko vychladene na 75 stupnov (postupne aby sa vajicka neuvarili). A este vanilkovy cukor alebo extrakt. Do vychladnuteho zamiesat jedno salko a 1/2 l rumu.
Ak chces karameloy konak uvar tu konzervu salka este zatvorenu vo vode asi 2-3 hodiny na miernom ohni a to salko sa tu krasne skaramelizuje. Poradim odstranit nalepku pred varenim, lebo ta sa hnusne v tej vode rozvari.🙂
Ja sa uz neviem dockat kedze prdosle vianoce som nemohla.