Vadí, ak som dala piecť do rúry nie úplne rozmrazené mäso?

ivakat248
22. okt 2019

Nevadi,ak som dala do rury zapiect maso, ktore nebolo uplne rozmrazene? Ma to byt na obed na zajtra,ale kvoli casovej tiesni,som nestihala maso uplne rozmrazit. Mala som ho v chladnicke od obeda, ale este bolo zamrazene,tak som ho supla do teplej vody a hned do vyhriatej rury. Vadi to?

meluela
22. okt 2019

@ivakat248 ja radsej rozmrazujem v chladnicke/vacsie kusy pri izbovej teplote, ale vela ludi bezne rozmrazuje v teplej vode tak snad to neni az take rizikove

deti95060810
22. okt 2019

je to Ok...

sapetka
22. okt 2019

@ivakat248 nemalo by sa , najlepsie je v chladnicke rozmrazit ale ked sa ti to raz podarilo tak co uz. Mabuduce davaj pozor aby si to stihla😁

anesim
22. okt 2019

Ja ked potrebujem rozmrazit rychlejsie, tak maso dam v sakli do studenej vody,

hapipa
23. okt 2019

podľa mňa to nevadí, ak už teda bolo aspoň z časti nejak rozmrazené. akurát ti asi pustilo pri pečení viacej šťavy, to je všetko

petkaaa
23. okt 2019

Ja som tak raz urobila mäso a bolo ako blato, mľandravé, otras...

nini1010
23. okt 2019

Nabuduce ho hod do teplej vody,par krat vymen za novu teplu nech ked vychladne a maso mas za chvilu rozmrazene.