Nevadi,ak som dala do rury zapiect maso, ktore nebolo uplne rozmrazene? Ma to byt na obed na zajtra,ale kvoli casovej tiesni,som nestihala maso uplne rozmrazit. Mala som ho v chladnicke od obeda, ale este bolo zamrazene,tak som ho supla do teplej vody a hned do vyhriatej rury. Vadi to?
je to Ok...
Ja ked potrebujem rozmrazit rychlejsie, tak maso dam v sakli do studenej vody,
podľa mňa to nevadí, ak už teda bolo aspoň z časti nejak rozmrazené. akurát ti asi pustilo pri pečení viacej šťavy, to je všetko
Ja som tak raz urobila mäso a bolo ako blato, mľandravé, otras...
Nabuduce ho hod do teplej vody,par krat vymen za novu teplu nech ked vychladne a maso mas za chvilu rozmrazene.
@ivakat248 ja radsej rozmrazujem v chladnicke/vacsie kusy pri izbovej teplote, ale vela ludi bezne rozmrazuje v teplej vode tak snad to neni az take rizikove