V čom robíte nátierky? Mám robot ale má malú nádobu tak robim tak na 3krar. Potrebujem robiť pre 10 ľudí pravidelne
Strúhadlo, nožík, lyžica, neviem na akú by som potrebovala robot.
V miske - nahadzem suroviny a premiesam. Nikdy som pri priprave natierok nepouzivala mixer.
K tycovemu mixeru som dostala tak vysoku nadobku tak v tom..pekne nahadzem suroviny a tycovym mixerom rozmiesam..napr mne tak natierka ako napriklad avokadova najvaic chutia ked su uplne jemnucke 🙂
Všetky. Máme radi jemne nátierky. Takto nahadzem do mixéra, aj veľké kúsky a všetko pomixuje. Nemusím mazať žiadne nádoby naviac. V tom to uskladnim aj v chladničke
V cutteri, lebo tiež máme radi nátierky jemné, ako píše
@floki1994.
Kup si rucny mixer a velku misku 🤷♀️
Tiež robím v takej tej nádobe so sekacikom, nám to stačí, sme len traja. Pre 10 chápem, že je to malé. To by som asi potom hodila normálne do mixéra, len ja mám taký ozaj silný, čo aj orechové masla zvláda.
Ak sa mi to do nádoby nezmestí, tak dám do väčšej misky a premixujem tyčovým mixérom. Potom to už iba klasickým mixérom vyšľahám
Ponornym tycovym mixerom v miske adekvatnej velkosti podla potreby. 🙂
Mam na to cutter na robote
tycovy mixer vo vysokej nadobe
Díky, pozriem dajaky ten robot. Bo čo mám na mojom to je super, že dám mrkvu na 1/2 a v pohode to dá. Len teda, tá nádoba je mala. Tyčový je na to slabý. Teda dá to, ale musím všetko krájať/strúhať na menšie kúsky
Ja mam silny tycovy braun aj roznymi nadobami. Maximalna spokoknost. Na tvrdsie ma vysoku nadobu s nozmi.
@palculienka40 hm, pozriem
Tiež v miske z mixéra ktorý má na dne ten S nôž alebo ako to nazvať.. ja by som zase rada ocenila tvoje najobľúbenejšie, najrýchlejšie a najfit recepty na nátierky 🙂 dik
Žiadnu nátierku nerobím v robote. Normálne v miske. Suroviny strúham na strúhadle, alebo roztlačím vidličkou. No a včera som robila kvasnicovú nátierku, tak tú na panvici. Aké nátierky robievaš?