V čom robíte nátierky?

25. feb 2023

V čom robíte nátierky? Mám robot ale má malú nádobu tak robim tak na 3krar. Potrebujem robiť pre 10 ľudí pravidelne

h2
25. feb 2023

Žiadnu nátierku nerobím v robote. Normálne v miske. Suroviny strúham na strúhadle, alebo roztlačím vidličkou. No a včera som robila kvasnicovú nátierku, tak tú na panvici. Aké nátierky robievaš?

januska12323
25. feb 2023

Strúhadlo, nožík, lyžica, neviem na akú by som potrebovala robot.

diewcatqoo
25. feb 2023

V miske - nahadzem suroviny a premiesam. Nikdy som pri priprave natierok nepouzivala mixer.

floki1994
25. feb 2023

K tycovemu mixeru som dostala tak vysoku nadobku tak v tom..pekne nahadzem suroviny a tycovym mixerom rozmiesam..napr mne tak natierka ako napriklad avokadova najvaic chutia ked su uplne jemnucke 🙂

autor
25. feb 2023

Všetky. Máme radi jemne nátierky. Takto nahadzem do mixéra, aj veľké kúsky a všetko pomixuje. Nemusím mazať žiadne nádoby naviac. V tom to uskladnim aj v chladničke

michellemary
25. feb 2023

V cutteri, lebo tiež máme radi nátierky jemné, ako píše
@floki1994.

nafka0483
25. feb 2023

Kup si rucny mixer a velku misku 🤷‍♀️

akvi
25. feb 2023

Tiež robím v takej tej nádobe so sekacikom, nám to stačí, sme len traja. Pre 10 chápem, že je to malé. To by som asi potom hodila normálne do mixéra, len ja mám taký ozaj silný, čo aj orechové masla zvláda.

annmari
25. feb 2023

Ak sa mi to do nádoby nezmestí, tak dám do väčšej misky a premixujem tyčovým mixérom. Potom to už iba klasickým mixérom vyšľahám

palculienka40
25. feb 2023

Ponornym tycovym mixerom v miske adekvatnej velkosti podla potreby. 🙂

viestta
25. feb 2023

Mam na to cutter na robote

lucik194
25. feb 2023

tycovy mixer vo vysokej nadobe

autor
25. feb 2023

Díky, pozriem dajaky ten robot. Bo čo mám na mojom to je super, že dám mrkvu na 1/2 a v pohode to dá. Len teda, tá nádoba je mala. Tyčový je na to slabý. Teda dá to, ale musím všetko krájať/strúhať na menšie kúsky

palculienka40
25. feb 2023

Ja mam silny tycovy braun aj roznymi nadobami. Maximalna spokoknost. Na tvrdsie ma vysoku nadobu s nozmi.

autor
25. feb 2023

@palculienka40 hm, pozriem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
buberova
25. feb 2023

Tiež v miske z mixéra ktorý má na dne ten S nôž alebo ako to nazvať.. ja by som zase rada ocenila tvoje najobľúbenejšie, najrýchlejšie a najfit recepty na nátierky 🙂 dik

lucik194
25. feb 2023

@buberova je tu skupina milujeme natierky, pozri aj tam