Ahojte... Robila som dnes prvý krat tartaletky a sú dosť tvrdé..
Neviete mi povedať, kde som spravila chybu? Išla som presne podľa receptu
Je možné že do zajtra budu mäkšie?
Ďakujem 😊
@diewcatqoo áno dávala som hneď krém a veru nepomohlo.. A áno možno aj to som spravila zle ze som ich dala hneď do chladničky lebo som sa bála o krém 😄
ale môžem povedať ze dnes sú mäkšie 😁
No tak šup šup zasterku a chod nato 😄👍
A môžem sa opýtať.. Čím si ich plnila? Ďakujem 😊
No ano, mohlo to byt tym, ze si to supla hned do chladnicky. Ja stale ak mam nejaky tvrdsi korpus, tak to necham len tak mimo chladnicky odlezat aspon 2 hodky, nech sa to pekne spoji.
A super, ze ti aspon trochu zmakli, tak by to malo byt. Pojedli sa vsetky? 🙂
Raz som plnila klasickym pudingovym kremom (puding + maslo) a raz tvarohovym kremom (slahackova smotana + creme ole + tvaroh) a na to klasika - ovocie. Ten tvarohovy krem je super, plnim nim aj torty a zakusky. Je trochu hustejsi a chuti ako pribinacik 🙂
Veru, dala by som si tartaletky. Len teraz moc nemam cas na pecenie. Ale snad na velku noc upeciem 🙂
@diewcatqoo aha lebo tu zase bolo, ze treba dat cesto po spracovaní do chladničky aspoň na hodinu 🤷♀️😁
Ale hlavne je ze boli mäkšie druhý krát budem vedieť
Áno zjedli sa všetky bola som rada 😅
Aha super ďakujem za tipy😁 hodia sa mi začínam sa učiť piecť ci už toto alebo torty 😊
Áno rozumiem
Tak ešte raz ďakujem a pekne sviatky a.... Vydarené tartaletky 😁
Ahoj, uz si davala aj na vrch krem? Zvyknu zmaknut, ak sa nechaju chvilu odlezat s kremom na vrchu.. ten krem sa akoby vpije do cesta.
Teda, ja som ich zatial robila len 2x a stale sa mi zdalo, ze ten spodok je dost tvrdy. Ale ked som tam dala krem a nechala tak pol dna/den odlezat, tak to pekne zmaklo.
Inak, si mi narobila chute 🙂