Tvaroh po záruke

nikpa
18. okt 2022

Ženy jedli ste tvaroh po záruke? Nie dlho 😄 skončila len včera. Plánovala som, že zajtra urobim z neho koláč ale volako som si zle pozrela dátum spotreby, mám ho v chladničke už týždeň. Keby to neboli 4 vaničky ani by som nerozmýšľala a vyhodila ho ale je to škoda 😏

zuzinka888
18. okt 2022

Ano. Aj mne sa stane ze zabudnem. Nic mu nebude. Ked je ho viac tsk dam do mrazaku.

matullienka
18. okt 2022

Vyskúšaj a uvidíš ale myslím si, ze mu nič nebude ono na obale je datum minimálnej trvanlivosti

viestta
18. okt 2022

Keď bol správne skladovany, nič mu nebude ani o 4 dni

kofilka33
18. okt 2022

@nikpa nič mu nieje.Ja zjem tvaroh aj mesiac po záruke (pokiaľ pri otvorení hore nieje plesnivý) a poviem si buď sa poser...m alebo nie .A veru zatiaľ ešte ani raz 🤣

kacusik69
18. okt 2022

@kofilka33 taktiez… uz sa mi (nedopatrenim) stalo ze aj tri mesiace 🙈 bez plesne, bez zazivacich tazkosti (samozrejme to uz extrem, ale odkedy som dala toto, veci “po zaruke” sa uz nebojim, narozdiel od mojho “stareho ja” ktore dobre ze nevyhodilo produkty den pred koncom spotreby)

danielala
18. okt 2022

U tvarohu stačí ochutnať, či nie je horký....Dátum nie je najpodstatnejší. My sme minulý týždeň v Lidli kúpili bryndzu v dyhe a v ten istý večer zjedli. V noci všetci kŕče v podbrušku, dcéra vracala, hnačkovala a nešla do školy...neviem aká baktéria sa im do tej bryndze priplietla, ale voňala aj chutila čerstvo 🤷🏻‍♀️.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
19. okt 2022

Veď ho ochutnaj, keď bude horký, tak nie. Ale do koláča by som ho normálne použila,keby chutil normálne

enziii78
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucinka5051
19. okt 2022

@nikpa kludne pouzi...mne sa viackrat stalo 🙂 nic mu urcite nie je ak bol v chladnicke