Dobry den,chcela by som opiect len tak na oleji pangasia.Opekanie by malo trvat cca osem minut podla receptu,no neviem,ci to ma byt pangasius rozmrazeny alebo nie...?Je to recept,ze najskor mrazena zeleninka,ta sa vyberie a potom sa tam oprazi ryba troskou cesnaku...Poradte,prosim,mam ho na tanieri asi tak 15minut teraz...😀
@eliska13 ale asi v chladnicke,ci normalne pri izbovej teplote?
Ja vyberam asi dve-tri hodiny predtym sko ho idem robiť...necham volne na tácke, neskor ho osolim, on pusti strane vela vody...ked je roztopeny, poriadne ho kuchynskymi utierkami vyutieram a potom pripravujem..
Ja rozmrazujem v chladnicke. A dobre ho potom vyzmykaj (vytlac z neho vodu a osus servitkami). Zvycajne je plny vody. Bude velmi prskat na panvici.
@moonlight1210
@suzitok
@eliska13 Dakujem pekne.🙂
ano, urcite rozmraz.. len toto je taka lacna nekvalitna ryba.. skus nase nabuduce, pstruh, zubac, jeseter..
@mirage no a ten smrad z toho 🤮 nikdy v živote
Jednuducho to nekupuj. Patri do smeti
Kupovaneho zmrazeneho pangasia treba vyhodit a hotovo. Hnus. Ale kedze obed uz ma byt na stole,ano treba rozmrazit predtym ako ho budes smazit.
@pampilinka
@drozdajkahra
@mirage Dakujem.🙂
Ja milujem ryby, ale tejto som neprišla na chuť.Vyberam na kuchynskú linku v chladničke sa Ti za oveľa dlhšie rozmrazi.ked chces zlatú strednú cestu a nie drahšieho lososa kúp si filety z aljasskej tresky robím či v rúre, alebo na panvici
Osoliť, korenie na ryby, môžeš v múke obaliť ja už to nerobím a na masle osmahnut , petržlenovu vňať nasekaj cesnak pretlac a olivový olej tým to môžeš potriet, na tanieri ocitronovat aspoň raz za týždeň to robím
mne pangas ohromne chuti aj ryby pravidelne jem , pangasa som mala 3 x a hned alergicka reakcia pritom mám len potvrdenu na nikel,
iné ryby jem a nikdy nič ale pri pangosovi 3x a nič nové som nejedla a bola zima takže ani kvitnut ani nič čiže len ten pangas
zrejme niečo na tom bude že je to nadopované ked iné ryby zubač losos atd nič
Nasi to kupovali bezne,ale vraj sa im uz zda bez chuti.
@eliska13 Dakujem krasne za recept aj za tip na rybu.Oddavna si pamatam,ze nasi toho pangasia kupovali a zrazu mi dnes mama povie,ze uz nie,ja som ho aj preto vzala,kedze ho poznam...hmm
Všetko rozmrazujem