Baby nemáte nejaký super nápad na plnené tortily? Či už klasika, zapekané, grilované.. Také čosi zdravšie.. Foto poteší
My robíme tak - tortilu len ohrejem v mikrovlnke, potriem cesnakovým dipom (kyslá smotana, pretlačený cesnak, občas strúhaný syr) naplním zeleninovým šalátom (paradajky, uhorky, paprika, olivy, balkánsky syr, rukola, šalátové listy podľa chuti...) kuracie mäso s korením a olivovým olejom opražené či podusené na panvici, zaviniem a hotovo...😋
Fuu mi robime fakt na vela sposobov, ale teda toto su take oblubene.
1. Ako burrito robim paradajkove sote so strukovinami, ktore pomiesam s ryzou a k tomu dressing z bieleho jogurtu alebo kyslej smotany. Naplnim tortilu a pekne zrolujem, opeciem na troske olivaci na panvici.
2. Ako wrap robim casto napr. tuniakovy so zeleninou, balkansky syr, olivy, cerstva zelenina a pod. Zboznujem aj natriet humusom naplnit grilovanou zeleninou. Vsetko nasledne oprazim na lyzicke olivoveho oleja na panvici, nech je chrumkavy 👌.
Moja dcéra si dáva tuniak, pažítku, zeleninu
Alebo len mozzarellu strúhanú a kukuricu k tomu na tanier zeleninu cesnakovy dip
Ja mám rada s morčacim natrhanym masom
najlepsi najjednoduchsi recept: opiect kuracie stehna alebo prsia, dokladne okorenit; omacka - biely jogurt a vela cerstveho petrzlenu, pripadne inych byliniek, rozmixovat, pridat cierne korenie, sol a citronovu stavu; do tortily ulozit nakrajane rajciny, opecene masko a omacku
my robime opekane masko + hrrba akejkolvek zeleniny co doma mame + tatarka+kečup kto chce naplnit zrulovat a zjest