Torta pre ročné dieťa - plnka

nikk3y
Včera o 12:26

Ahojte nápady na plnku ? (Jogurt/mascarpone) ale s čím?

Tortička bude aj pre nás ostatných, keďže si nemyslím, že maličká z torty ešte veľa popapá🙂

Dajte nejaký nápad na plnku ovocnú/Lekvár alebo niečo čo neublíži a hlavne nebudú kúsky ovocia 🙂

Zisťovala som si a tiež miesto cukru, že použiť radšej agávovy sirup alebo teda nejakú náhradu džemu atď..

Potrebujem to zadať cukrárni aby mi ju vedeli spraviť

Korpus - piškótový? Treba zadať niečo aby tam nedávali? Co by mohlo uškodiť?

Pri staršej som sa zadávania torty nebála, ona mi už Papala skoro všetko v 1r ... no toto dieťa 🫢 stále sme len na UM a prikrmoch, nedávala som ani jahody (čo by mohlo byť ako dzem a pod.) Síce už trošku mala z krému malinoveho ale tam tiež boli kúsky (torta pre väčšiu) tak som sa naozaj bála🙂

Dajte mi rady 🙈 lebo už neviem ako kombinovať aby bolo dobre 🙂

independent_woman
Včera o 12:36

Ja som robila obycajnu slahacku s tuzovacom (zelatina) bez cukru a bola super

jehocislo
Včera o 12:37

@nikk3y keby rozmixuju ovocie úplne na jemno aj precedia a potom rozmixované pridajú do krému to by bolo ok?

viestta
Včera o 12:57

Nas maly mal pribinakovu plnku a cestve cucoriedky. V pohode zjedol aj plnku a ani cuciriedky mu nevadili a ostatnym chutila. Tortu sme spravili sami. Piskotovy korpus sa rozlezal na polovicu, natrel plnkou, ozdobil cucoriedkami. Nepotrebovala som vyrabat foteogenicku trtu ale konzmovatelnu.

lucia13022023
Včera o 13:32

My sme mali obyč piskotove cesto, krém mascarpone/šľahačka a biela coko a potom pyré s lesného ovocia, do hladká rozmixovane. Malý si z nej dal troska, aj 3 lyžičky bude veľa...

nikk3y
autor
Včera o 13:46

Super ďakujem teda 🙂

nikk3y
autor
Včera o 13:48

@lucia13022023 toto sa mi naozaj ľúbi 🙂 uvidíme čo mi cukráreň odpise a poprípade by som ju spravila sama 🥰

martakop
Dnes o 07:32

Relax vyraba 100% ovocne dzemy, jahodovy a marhulovy, uplne bez cukru a inych zloziek.
Pre male deti idealne. Su v nich ale aj male kusky toho ovocia, ale uplne male a makke

nikk3y
autor
Dnes o 14:19

@martakop super ďakujem stále čakám na odpoveď či mi dokážu spraviť tortu 🙂

nikk3y
autor
Dnes o 14:20

@nikk3y ak nie budem vymýšľať sama podľa vás čo ste mi sem popísali 🙂

nikk3y
autor
Dnes o 14:20
nikk3y