Ahojte nápady na plnku ? (Jogurt/mascarpone) ale s čím?
Tortička bude aj pre nás ostatných, keďže si nemyslím, že maličká z torty ešte veľa popapá🙂
Dajte nejaký nápad na plnku ovocnú/Lekvár alebo niečo čo neublíži a hlavne nebudú kúsky ovocia 🙂
Zisťovala som si a tiež miesto cukru, že použiť radšej agávovy sirup alebo teda nejakú náhradu džemu atď..
Potrebujem to zadať cukrárni aby mi ju vedeli spraviť
Korpus - piškótový? Treba zadať niečo aby tam nedávali? Co by mohlo uškodiť?
Pri staršej som sa zadávania torty nebála, ona mi už Papala skoro všetko v 1r ... no toto dieťa 🫢 stále sme len na UM a prikrmoch, nedávala som ani jahody (čo by mohlo byť ako dzem a pod.) Síce už trošku mala z krému malinoveho ale tam tiež boli kúsky (torta pre väčšiu) tak som sa naozaj bála🙂
Dajte mi rady 🙈 lebo už neviem ako kombinovať aby bolo dobre 🙂
Nas maly mal pribinakovu plnku a cestve cucoriedky. V pohode zjedol aj plnku a ani cuciriedky mu nevadili a ostatnym chutila. Tortu sme spravili sami. Piskotovy korpus sa rozlezal na polovicu, natrel plnkou, ozdobil cucoriedkami. Nepotrebovala som vyrabat foteogenicku trtu ale konzmovatelnu.
My sme mali obyč piskotove cesto, krém mascarpone/šľahačka a biela coko a potom pyré s lesného ovocia, do hladká rozmixovane. Malý si z nej dal troska, aj 3 lyžičky bude veľa...
Super ďakujem teda 🙂
@lucia13022023 toto sa mi naozaj ľúbi 🙂 uvidíme čo mi cukráreň odpise a poprípade by som ju spravila sama 🥰
Relax vyraba 100% ovocne dzemy, jahodovy a marhulovy, uplne bez cukru a inych zloziek.
Pre male deti idealne. Su v nich ale aj male kusky toho ovocia, ale uplne male a makke
Ja som robila obycajnu slahacku s tuzovacom (zelatina) bez cukru a bola super