Prosim vas holky chcela by som malemu (7.rokov)upiect na oslavu tortu..bude mat pozvanych kamosov..nejake skusenosti s pecenim mam..kolace a podobne ale tortu som nikdy nerobila..vedeli by ste mi dat rcp na nejaky overeny korpus ktory bude makkucky? Plnka ma napadla trasena?ale ak mate nejaky fajny rcp na plnku (nie tazky maslovy) budem rada🙏🏻
Tuto tortu ak spravíš tak ťa budú deti milovať 😍 https://www.mimibazar.sk/recept/24824/cokoladov...
Robila som ju už asi 5 krát zakaždým si pýta každý recept
@rachel36a no korpus upeceny vyzera taky vlacny dala som do 26formy druhu nemam.a splasol mi ten vrch tak neviem ci prekrojim na 3casti🫣ale pokusim sa..necham ho vychladnut na noc ho dam do truby prikryjem utierkou a zajtra sa pokusim rozrezat a urobim tu plnku..tortu robim prvykrat.kolaciky peciě ale tortu som nikdy nerobila tak som sa obavala. Ked zajtra naplnim a potriem kolko vydrzi?do nedele v pohode ze?
Myslela som tak ze zajtra ju natriem a v nedelu bude este ok vsak?
@tvyks 6 vajec, 225g cukru, 1 vanilkovy cukor, 1,5dcl vody, 1,5dcl oleja, 300g hladkej muky, 1/2 prasku do peciva
Plnka pribinacikova, 750g kremoveho tvarohu, 2 vanilkove cukre, 200g kyslej smotany, 750ml slahacky, cukor podla chuti, 1,5 pudingu Ole bez varenia vanilka alebk cokolada...do misy dat slahacku, smotanu, tvaroh, van.cukor a preslahat...potom postupne pridavat pudingovy prášok ole a slahat do pozadovanej hustoty...podľa potreby osladit
Ovicna zmes, kratko povarit kym pusti stavu, tou poliat korpus, dat krem a na to ovocie...
Z tejto davky ti vyjde korpus 25 cm prekrojit na 4 platy, treba vysoku formu
Plnka vyjde aj na plnenie, aj na obtretie