Poraďte prosím ako mi toto bude držať na torte ktorú chcem potrieť len krémom ? 🙏🏻 tie kvietky aj meno by som rada z boku nalepila.
@saska00 záleží asi na kréme aký použiješ. To meno by sa mohlo zboku sklznuť dole. Menej tuku a viac pevnej zložky v kréme by som asi skúsila, aby bol lepivejší.
@saska00 tortu musíš buď potrieť maslovým krémom alebo čokoládou ganache, alebo ak ju chceš potierať iným (na báze tvaroh, šľahačka, mascarpone) tak si rozpusti čokoládu a ozdoby zo spodu natri čokoládou. Ak by si ich nenatrela tak by sa ti "roztopili" na torte. Nedržali by na miestne a deformovali by sa. Čo sa upevnenia týka, ak dodrziz čo som napísala vyššie stačí len pritlačiť na tortu a bude to držať 🙂 ozdoby dávaj na vychladenú tortu 🙂 držím palce
Je to zapich skoro vsetko, takze obtiahnes tortu, zachladit 3 h, druhy obmaz, zachladit 3 hod a napichat co chces na to z tych veci. Zvolila by som Krem Swiss white, nieco, co nema tendenciu rozpustat veci a drzi tvar
Urob swis krem ,nechaj zatuhnut. Kusok kremu si odloz. Vyber trochu skor,aby zmakol. Potom nalepis ozdoby na tortu tym zmaknutym kremom. On ked zatuhne,bude drzat
@saska00 my lubime mascarpone,biela cokolada a slahacka. Mascarpone,cukor a slahacka,plus limetkova stava. Sarlota krem-jemny tvaroh,ovocne pyre,zelatina,slahacka. Coko pena
@nixie144 zaujimave,ze mne to na tortach drzi 🤔😁
@petulda333 prosím ta a to mám urobiť tak že najskôr tu tortu potriem krémom čo plním aj vnútro (mascarpone , šľahačka , biela čokoláda ) a potom na to ešte dat ten swiss krém ? Alebo na vrch len swiss krem?
@saska00 nie,napln tortu a daj zachladit. Potom urobis krem a len nim tu tortu potries
@petulda333 takze vrch torty potriem len tým swiss krémom? 🙌🏻
@saska00 ano
@saska00 krásna práca 😊myslím si ze na kreme to bude držať v pohode