Torta len s krémom

saska00
3. feb 2024

Poraďte prosím ako mi toto bude držať na torte ktorú chcem potrieť len krémom ? 🙏🏻 tie kvietky aj meno by som rada z boku nalepila.

dm2
3. feb 2024

@saska00 krásna práca 😊myslím si ze na kreme to bude držať v pohode

saska00
autor
3. feb 2024

@dm2 🙏🏻 spolieham sa nato …
No bojim sa že to meno odpadne 😬
Este som to nikdy neskusala

anketkarka
3. feb 2024

@saska00 záleží asi na kréme aký použiješ. To meno by sa mohlo zboku sklznuť dole. Menej tuku a viac pevnej zložky v kréme by som asi skúsila, aby bol lepivejší.

animus
3. feb 2024

@saska00 tortu musíš buď potrieť maslovým krémom alebo čokoládou ganache, alebo ak ju chceš potierať iným (na báze tvaroh, šľahačka, mascarpone) tak si rozpusti čokoládu a ozdoby zo spodu natri čokoládou. Ak by si ich nenatrela tak by sa ti "roztopili" na torte. Nedržali by na miestne a deformovali by sa. Čo sa upevnenia týka, ak dodrziz čo som napísala vyššie stačí len pritlačiť na tortu a bude to držať 🙂 ozdoby dávaj na vychladenú tortu 🙂 držím palce

kiki68
3. feb 2024

Je to zapich skoro vsetko, takze obtiahnes tortu, zachladit 3 h, druhy obmaz, zachladit 3 hod a napichat co chces na to z tych veci. Zvolila by som Krem Swiss white, nieco, co nema tendenciu rozpustat veci a drzi tvar

petulda333
3. feb 2024

Urob swis krem ,nechaj zatuhnut. Kusok kremu si odloz. Vyber trochu skor,aby zmakol. Potom nalepis ozdoby na tortu tym zmaknutym kremom. On ked zatuhne,bude drzat

saska00
autor
3. feb 2024

@kiki68 ďakujem
Baby a keď vás už tu mám poraďte aj nejaký najchutnejsi krém ako plnku 🙏🏻😍

petulda333
4. feb 2024

@saska00 my lubime mascarpone,biela cokolada a slahacka. Mascarpone,cukor a slahacka,plus limetkova stava. Sarlota krem-jemny tvaroh,ovocne pyre,zelatina,slahacka. Coko pena

kiki68
4. feb 2024

@saska00 dovnutra mozes cokolvek dat, ten obtah finalny nie je pre tortu podstatny pre chut, ale ten dizajn .

nixie144
4. feb 2024

@saska00 nebude to držať na kréme... zápichy áno , ale ak sa poťahová hmota spoji s krémom, tak sa začne rozpúšťať, mäknúť... neroztopi sa, ale bude velmi mäkká a určite spadne zboku torty, ak bude na izbovej teplote....

petulda333
4. feb 2024

@nixie144 zaujimave,ze mne to na tortach drzi 🤔😁

animus
4. feb 2024

@nixie144 to je úplná hlúposť, už mám v niekoľko tort odpecenych a ako som napísala vyššie, keď sa použije správny krém pre podklad tak nie je problém

saska00
autor
10. feb 2024

@petulda333 prosím ta a to mám urobiť tak že najskôr tu tortu potriem krémom čo plním aj vnútro (mascarpone , šľahačka , biela čokoláda ) a potom na to ešte dat ten swiss krém ? Alebo na vrch len swiss krem?

petulda333
10. feb 2024

@saska00 nie,napln tortu a daj zachladit. Potom urobis krem a len nim tu tortu potries

saska00
autor
10. feb 2024

@petulda333 takze vrch torty potriem len tým swiss krémom? 🙌🏻

petulda333
10. feb 2024

@saska00 ano