Ahojte robim tortu s pudingovo maslovou plnkou. Ake ovocie sa tam hodi aby vydrzalo cca 2-3 dni. Cerstve alebo aj zavarane. Ďakujem
@simca06022011 ďakujem
A banany nescernaju?
@neferneferuaton vnutri v torte nam este nescernali, su v kreme, cize vzduch k tomu nejde.. neviem.. vacsinou sa zje za 2-3dni torta...
Pouzivam do torty rozne ovocie, vydrzi uplne normalne. Najpopularnejsie su u nas torty, v ktorych je mix cucoriedok, malin a jahod, alebo len cisto banany. Ale tu kombinaciu malin, jahod a cucoriedok mame u nas uplne najradsej. Kazdopadne u nas sa minumalne polovica torty zje priamo na oslave, nikdy tortu neplnim viac ako 24 hodin pred oslavou, snazim sa plnit co najneskor, aby bola co najcerstvejsia a potom rozkrajam a kazdemu dam zo zvysku kusok domov a to sa zje uz rychlo, nikdy neostava dlho nezjedena
Ak ma torta vydrzat par dni, tak dnu davam jednoznacne tepelne upravene ovocia, bud kompot alebo aspon cerstvo uvatrene
@deniseee ďakujem tiez budem plnit den vopred asi vyskusam banany. Neviem co by urobilo zavarane ovocie
@viestta cize kompot visny by bol ok?
@neferneferuaton visnovy kompot bez kostok je nas najoblubenejsi
Ja odporucam okrem visni aj zavarane marhule 🙂
@neferneferuaton ak to bude na viac dní, môžeš spraviť rozvar z mrazených lesných plod a potom si ich len nerozpuč celé a zahusti zlatým klasom ... alebo aj z mrazených vyšní je to veľmi chutné
ja nezvyknem davat ovocie dnu do torty, davam riadny dzem na to krem... pripadne banany a cokoladovy krem (slahacka, cokolada), alebo rozvarene mrazene maliny/jahody, cize v podsate tiez je to "dzem", stavu vcucne korpus, chut to ovocnu da... cerstve na ozdobu.