Torta a ovocie

neferneferuaton
4. jan 2024

Ahojte robim tortu s pudingovo maslovou plnkou. Ake ovocie sa tam hodi aby vydrzalo cca 2-3 dni. Cerstve alebo aj zavarane. Ďakujem

simca06022011
4. jan 2024

ja nezvyknem davat ovocie dnu do torty, davam riadny dzem na to krem... pripadne banany a cokoladovy krem (slahacka, cokolada), alebo rozvarene mrazene maliny/jahody, cize v podsate tiez je to "dzem", stavu vcucne korpus, chut to ovocnu da... cerstve na ozdobu.

neferneferuaton
autor
4. jan 2024

@simca06022011 ďakujem
A banany nescernaju?

simca06022011
4. jan 2024

@neferneferuaton vnutri v torte nam este nescernali, su v kreme, cize vzduch k tomu nejde.. neviem.. vacsinou sa zje za 2-3dni torta...

deniseee
4. jan 2024

Pouzivam do torty rozne ovocie, vydrzi uplne normalne. Najpopularnejsie su u nas torty, v ktorych je mix cucoriedok, malin a jahod, alebo len cisto banany. Ale tu kombinaciu malin, jahod a cucoriedok mame u nas uplne najradsej. Kazdopadne u nas sa minumalne polovica torty zje priamo na oslave, nikdy tortu neplnim viac ako 24 hodin pred oslavou, snazim sa plnit co najneskor, aby bola co najcerstvejsia a potom rozkrajam a kazdemu dam zo zvysku kusok domov a to sa zje uz rychlo, nikdy neostava dlho nezjedena

viestta
4. jan 2024

Ak ma torta vydrzat par dni, tak dnu davam jednoznacne tepelne upravene ovocia, bud kompot alebo aspon cerstvo uvatrene

neferneferuaton
autor
4. jan 2024

@deniseee ďakujem tiez budem plnit den vopred asi vyskusam banany. Neviem co by urobilo zavarane ovocie

neferneferuaton
autor
4. jan 2024

@viestta cize kompot visny by bol ok?

viestta
4. jan 2024

@neferneferuaton visnovy kompot bez kostok je nas najoblubenejsi

guudy
4. jan 2024

Ja odporucam okrem visni aj zavarane marhule 🙂

dzejsik
4. jan 2024

@neferneferuaton ak to bude na viac dní, môžeš spraviť rozvar z mrazených lesných plod a potom si ich len nerozpuč celé a zahusti zlatým klasom ... alebo aj z mrazených vyšní je to veľmi chutné