Tip na zdravšie raňajky

4. okt 2021

Ahojte, máte tip na zdravšie raňajky? Zvykla som stále len pečivo.. šišky, rožky, croissant,.. ale chcem prejsť na niečo zdravé. Okrem smoothies a vajíčok,aké máte nápady?
Ďakujem 😊

pribinak
4. okt 2021

Ovsené kase s medom orieškami ovocím, smoothie, celozrnný chlieb so syrom a ovocím, jogurt a ovocie, …

lachipie
4. okt 2021

Ovsené vločky s jogurtom a ovocím... vafla z bezlepokovej múky s ovocím, jogurtom, medom, sirupom...

lasona
4. okt 2021

Špaldové palacinky, krupicna kaša, ovsena kaša, kuskus..ja zase milujem vajíčka takže ja zvyknem tie na akýkoľvek spôsob. Zdravá upečená bábovka, cuketovy raňajkovy koláč..teraz je možností..rôznu zeleninu, šunku, syr,

katkamatka7
4. okt 2021

Pohár odstátej vody, ovsené vločky s medom, mliekom, ovocím, jogurtom. Ovocie čerstvé nakrájané, nastrúhané alebo celé. Príležitostne obmieňať so zeleninou, paradajka, paprika, kombinácia mrkva a jablko. Pečivo, domáce pomazánky, syr, maslo,cesnak, cibuľa, chlebík vo vajíčku.

birika
4. okt 2021

manna, hrozienka, orechy, voda, chia, lanove semienka a susene slivky - zmixujem a doobeda mam pokoj

annakot
5. okt 2021
Používateľ annakot je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od annakot.

Ja si často robím rôzne druhy lievancov - namiesto obyčajnej múky sa dá použiť aj múka z ovsených vločiek. Zvyknem ich jesť s ovocím, medom a bielym jogurtom 🙂 Raz za čas ešte ovsené vločky, plnená tortilla (šunka, syr, vajcia, zelenina...). Vymyslieť sa toho dá naozaj veľa ;)

ninah1486
6. júl 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

U mňa sú najčastejšími raňajkami kaše...ryžové alebo ovsené, zvyknem si ich kupovať od naturalprotein, tie mi chutia najviac, navyše majú super zloženie a totálne rýchlu prípravu.

beahavala
10. júl 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

velmi rada si na ranajky davam granolu, to su snad moje najoblubenejsie