Ahojte, neviem, ci je táto otázka vhodná sem...napriek tomu, chcem sa spýtať, či mi vie niekto poradiť dobrý tip, ako urobiť kvalitnú čokoladu na šuhajdy. Počula som, že niekto pridáva aj smotanu, má s tym niekto skúsenosti? Dakujem
ahoj, moja svokra robi so slahackou, nie so smotanou. ja som robila s ladovymi gastanmi, tie mame osvedcene 🙂
Ja som do cokolad na zakusky a suhajdy vzdy pridavala maslo miesto smotany, potom krasne ztuhla po vychladnuti..
@strakoova ahoj, daj si rozpustit 1 ceru, 4 ladove gastany a jednu cokoladu na varenie. tie ladove gastany normalne, co robi orion take v cervenom obale. ja som tentokrat dala do toho 400 g varovej cokolady, takze mozes dat aj viac, vlastne, ani neviem, ake by to bolo, keby tam das len jednu malu. no a plnku si sprav aku len chces, to uz si tam vymysli hocico podla fantazie. ja som robila kokosovu, resp. puncovo kokosovu a druhu orechovu s rumom. (som tam dala tolko rumu, ze sa moj muz smeje, ze ked si da dve suhajdy, je z nich "navaleny" 🙂) takze peceniu zdar. keby este cosi, kludne sa pytaj
prosim ta a kokosovo-puncovu plnku robis ako?
no mne sa najviac osvedcilo len maslo s cokoladou - suhajdy su mnamkove a nadherne stuhnu
Ja robím šuhajdy z bebe pudingu,ak chcete recept tak ho napíšem
@janka300 netuisim ale aj mna by to zaujimalo kedze sa ich chystam urobit