Ahojte baby...idem robiť tortu ovocnu z mascarpone zmiešané zo slahackou..a chcem sa spýtať ze bolo by dobré keby ze dám zohriať smotanovu šľahačku a do toho rozpustiť čokoládu a troška poliať vrch? Alebo sa to nehodí a mám ju len ozdobit ovocim? Myslim niečo takéto len s tou polevou ...alebo nejakú inú polevu viete odporučiť? 🙂
Tiez to tak robievam
Ďakujem 🙂 tak urobím teda s tou polevou 🙂
Urcite ano, na efekt super 🙂 aj chutovo. Zalezi, aku velku mas tortu, ja mam klasicky priemer 26cm a davam 100ml smotany a 100g coko a je toho az az 🙂 cely vrch aj kvaple po bokoch
@patha155 klasika je forma tiež to je asi tých 26 neviem 🙂 zajtra idem nato 🙂 dúfam že sa podari
@aalzbetkaa drzim palce 🙂
Ahojte baby môžem otázku ohľadom krému s mascarpone a slahacka
Určite áno, ganache sa super kraja a má super chuť, chystám sa robit podobnú tortu 🙂