Veľmi sa čudujem, ako sa snažia firmy o nápravu imidžu a pchaju peniaze do PR, ako napríklad na tejto stránke Rajec. Pritom práve voda Rajec dopadla najhoršie v testoch balených vôd na herbicidy. Toto je normálne manipulácia mienky mamičiek.
Dakujem. No sila.
Neda sa mi pozriet dalsie video. Prosim ta a voda Lucka ako dopadla?
Ja som pozrela tri videá k tomu, testovali balené vody predávané v Čechách, slovenska Lucka a Drobček medzi nimi neboli, najlepšie vychádza Toma natura neperliva voda, lepšie ako tie testované kojenecké body...
Lucka je OK.
@potravinovykritik dakujem
Dámy nič v zlom ale pozreli ste si detailnejšie tú stránku? Lovci senzácií... Napr. pozrite komenty pod týmto videom...https://www.stream.cz/mraziva-tajemstvi/1002050... sú dosť jasne naznačujúce. To že niekto natočil video a robí bububu nemusí byť celá pravda všakže, podobne ako to bolo s kauzou merania dusičnanov v Lidl zelenine...
A keby aj mali pravdu s tým Rajcom, bože, niekto predsa musí byť v testoch posledný. A to že majú najvyššiu hladinu ešte neznamená že táto hladina je reálne vysoká, predpokladám že ide o nejaké zanedbateľné množstvá, ináč by sa nepredával. Mimochodom ja pijem "čistú" vodu z vodovodu. Papa
najlepsie pit vodu z vodovodu. Slovensko ma jednu z najkvalitnejsich zdrojov pitnej vody. mnohe balene vody su len napustene z vodovodu.
@stanulienkat Mozno by aj napr. bratislavska voda bola, ak by nebola kontaminovana. http://www.topky.sk/cl/10/1528473/Najvacsia-kon...
@potravinovykritik Mňa skôr prekvapuje, že niekto sirupovú vodu v petke vôbec kupuje.
@inka04 to som nevedela, no pise tam o MOZNEJ kontaminacii. Nikde nepisu, ze voda z kohutika je kontaminovana. V pod. Biskup. pisu o podzemnej vode, tyka sa to studni na zalievanie a tych hospod. plodin. A kazdorocne si mozeme dat zdarma otestovat vodu z domacnosti vo vodohospod. ustave. Kym je ta voda pitna, tak ju pijem. Je smiesne sa domnievat, ze kupovana je lepsia. Skor naopak pit akoze Rajec s akoze bylinkami je tiez smiesne, pretoze to bylinu ani nevidelo. Ale marketing so zvieratkami maju dobry, to treba uznat a este im to ludia zeru.
To ma zaujima. Mozes prosim ta uviest stranku? Aj ine vody ma zaujimaju. Dakujem