Testovanie vody Rajec

potravinovykritik
21. jan 2018

Veľmi sa čudujem, ako sa snažia firmy o nápravu imidžu a pchaju peniaze do PR, ako napríklad na tejto stránke Rajec. Pritom práve voda Rajec dopadla najhoršie v testoch balených vôd na herbicidy. Toto je normálne manipulácia mienky mamičiek.

katharines
21. jan 2018

To ma zaujima. Mozes prosim ta uviest stranku? Aj ine vody ma zaujimaju. Dakujem

katharines
21. jan 2018

Dakujem. No sila.

katharines
21. jan 2018

Neda sa mi pozriet dalsie video. Prosim ta a voda Lucka ako dopadla?

karamelkax
22. jan 2018

Ja som pozrela tri videá k tomu, testovali balené vody predávané v Čechách, slovenska Lucka a Drobček medzi nimi neboli, najlepšie vychádza Toma natura neperliva voda, lepšie ako tie testované kojenecké body...

potravinovykritik
autor
23. jan 2018

Lucka je OK.

katharines
23. jan 2018
mikadooo
23. jan 2018

Dámy nič v zlom ale pozreli ste si detailnejšie tú stránku? Lovci senzácií... Napr. pozrite komenty pod týmto videom...https://www.stream.cz/mraziva-tajemstvi/1002050... sú dosť jasne naznačujúce. To že niekto natočil video a robí bububu nemusí byť celá pravda všakže, podobne ako to bolo s kauzou merania dusičnanov v Lidl zelenine...
A keby aj mali pravdu s tým Rajcom, bože, niekto predsa musí byť v testoch posledný. A to že majú najvyššiu hladinu ešte neznamená že táto hladina je reálne vysoká, predpokladám že ide o nejaké zanedbateľné množstvá, ináč by sa nepredával. Mimochodom ja pijem "čistú" vodu z vodovodu. Papa

stanulienkat
23. jan 2018

najlepsie pit vodu z vodovodu. Slovensko ma jednu z najkvalitnejsich zdrojov pitnej vody. mnohe balene vody su len napustene z vodovodu.

inka04
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
inka04
23. jan 2018

@stanulienkat Mozno by aj napr. bratislavska voda bola, ak by nebola kontaminovana. http://www.topky.sk/cl/10/1528473/Najvacsia-kon...

marusia12
23. jan 2018

@potravinovykritik Mňa skôr prekvapuje, že niekto sirupovú vodu v petke vôbec kupuje.

stanulienkat
23. jan 2018

@inka04 to som nevedela, no pise tam o MOZNEJ kontaminacii. Nikde nepisu, ze voda z kohutika je kontaminovana. V pod. Biskup. pisu o podzemnej vode, tyka sa to studni na zalievanie a tych hospod. plodin. A kazdorocne si mozeme dat zdarma otestovat vodu z domacnosti vo vodohospod. ustave. Kym je ta voda pitna, tak ju pijem. Je smiesne sa domnievat, ze kupovana je lepsia. Skor naopak pit akoze Rajec s akoze bylinkami je tiez smiesne, pretoze to bylinu ani nevidelo. Ale marketing so zvieratkami maju dobry, to treba uznat a este im to ludia zeru.