Ahojte 😊 prvýkrát som robila koláč v tortovej formy od tescomy. Cesto bohužiaľ mierne pretekalo a taktiež sa to zle čistí od cesta na spodku v takej akoby škáre kde sa to pripája … no neviem sklamaná som. Ako čistíte formy? Do umývačky? Ďakujem 🙂
@2ivana5 papier si dala?tuto skaru ma kazda forma. Treba to nechat odmocit a umyt napr kefkou.
Nechapem z coho si sklamana,nikdy predtym si nemala inu tortovu formu?
@2ivana5 nabuduce daj papier na pecenie, cely velky kus daj na ten podstavec a zacvakni kruh, papier ti ostane pekne v tej skare (dookola bud nechaj alebo obstrihaj)
@2ivana5 takto
@zuzuliennka1 ja som si kupila v tescome už aj tie papiere na pečenie špeciálne rozmerovo na tu formu 😁
@malinovka333 hahah žiaľ nie, prvá tortová forma 😁 sklamaná som bola z toho aj že pretekala, lebo podľa recenzií nemala pretekať
@2ivana5 praveze je lepsie dat klasicky vacsi papier, aby precnieval 🙂 aby sa dostal az do tej drazky
@2ivana5 inak aj mne pretekala babovkova co je aj na tortu.a teda velke problemy robili s tym lebo som to reklamovala.ako na tortu som dala papier ale na babovku je blbost davat papier.a ked som formu zatvorila tak sa tocila.a este pan bol drzy ze tam musi byt vola.poslali mi druhu a tiekla aj ta a ledva som sa vydomahala penazi.tak to reklamuj.
@2ivana5 nechať poriadne odmočiť a umyť. Tortové formy do umývačky nedávam, ale myslím, že sa môžu dať.
Nepečiem práve vo forme od Tescomy, ale v bežne dostupnej okrúhlej forme, alebo v ráfiku. U oboch dávam na spodok papier na pečenie. U takej, kde sa pripája spodok, ho zavriem do tým kruhom ku spodku, čim mi vyplní aj prípadné medzierky medzi obručou a spodkom.