Ahojte, prosím viete mi niekto poradiť, vôbec sa v tom nevyznám.
Chcela by som mamine na Vianoce kúpiť taky ten termo hrnček na kávu. Ráno si ju spraví doma a zoberie zo sebou do roboty. Dúfam že som to napísala dobre.
Ak máte nejakú svoju skúsenosť, najlepšie niekde, kde by som to na predajni kúpila.
Malý objem
Ďakujem za každú vašu pomoc 🙂
@kacena4 môžeš mi prosím poslať linku ak sa dá? 🙂
Ja si planujem kuput termohrncek Dolce Gusto. Bol mi poradeni, ze netecie 🤷♀️ Lebo zatial vsetky co som mala bola katastrofa… tak uvidime
Jednoznačne Tchibo. Keď s ním idem na cesty, ešte po 3 hodinách je káva v ňom teplá, netečie. https://www.tchibo.sk/cestovny-hrncek-na-kavu-t...
@katkine_terapie ma super hodnotenie, škoda že to nestihne prísť:(
@katkine_terapie prosim ta a da sa dat aj do kabelky? Ze ked sa tam nahodou prevrhne, ci ani tak nevytecie
Treba ísť ho hociakého Elektra v tvojom okolí 🙂 ja som hľadala kade tade a v elektrr majú prekvapivo najlepšie (napr. Nay, Okay elektro, Datart, Planeo a podobne)
@anonymous87 urcite nevytecie, ma ho aj moj muz a teda ten nie je extra citlivy na veci. Fakt odporúčam, už by som iný nechcela, bo každý buď tiekol alebo bola káva do pol hodky studená.
Autorka: Nemáš niekde blízko predajnu? U nas ho majú bežne na predajni.
@katkine_terapie super dakujem 👍
@katkine_terapie som zo Žiliny, mame tu tchibo ale nikde neukazuje ze je na predajni ani v mestách naokolo
Autorka: Vybehni pozrieť, zvyčajne majú na predajni. V Žiline mi ukazuje menej dostupny, to znamená, že pár kusov tam este maju.
ja som toto riesila teraz pod stromcek hrncek som zatrhla blbe pitie q kupila som termosku v mall.sk maju 125ml sj 200ml. aj 250ml. super výber uzka da sa lahko prenasat nezavadzia