Ahojte, vyberám teplovzdušnú fritezu, ale je ich toľko, že neviem ktorú a hlavne aký typ, lebo majú aj s košíkom alebo to vyzerá ako menšia rúra.
S čím ste spokojné? Akú máte a používate?
S košom sú menšie a ideálne na prípravu menšieho množstva. Mám delimano a bol to skvelý výber - pre mňa.
Je pravda že som zaznamenala dosť sťažností na lúpanie teflonovej vrstvy koša, to u skriňovej nehrozí, tá ale zas zaberá viac miesta.
Takže pre každého je vhodné niečo iné.
Ja by som chcela tak na 4-6 porcií jedla.
My mame tefal je vacsia cena cez 200 eur ale na to na co sa realne pouziva by kludne stacila obycajna lacnejsia
@tilly bez kosika ,plany boli velke :D,realne -rezne nie proste to nie je ono ,pouzivam-hranolky,polotovary mrazene -vsetko bez oleja a chutia vyborne by si ani nepovedala,fasirky,jaternice,zelenina ,vyprazane zampinony,placky rozne - co treba potriem olejom ,furt lepsie ako 20 minut to dusit v oleji.Ja som s tym spokojna velmi len si myslim ze by stacil obycajny nejaky
napriklad my sme si zvykli aj na rezne alebo opekanu rybu, fasirky, dokonca v nej robievam aj ,,vyprazany,, karfiol. ako ano je to ina chut ale nam to nejak nevadi. ziadny bordel, vsetko pekne v jednom a nemusim pri nej ani stat. za mna skvely vynalez
Aj ta s kosikom funguje iba a len ako klasicka teplovzdusna rura. Ta mini rura funguje ako klasicka elektricka rura s roznymi funkciami. Takze vyberaj podla toho kolko porcii budes v nej pripravovat.