Ahojte, nemáte náhodou skúsenosť konkrétne s týmito dvoma teplovzdušnými fritézami? Cenovo je medzi nimi podstatný rozdiel, no obe majú veľmi dobré recenzie. Tefal má dve nádoby, Klarstein len jednu. Nejaké za a proti? Vopred ďakujem 🙂
* Klarstein AeroVital Deluxe (99€)
* Tefal YV970815 Actifry Genius XL 2 v 1 (250€)
je to super vec, hranolky hned sa spravia
my nemáme sice tieto dve čo spominaš ale delimano a tiež je to asi všetko na jedno kopyto.Dosť huči tiež.Hlavne tam robíme hranolky, pečieme koláče ale rezeň je odtial taký čudný ten mi teda nechutil.Takže podla mňa je to aj jedno aká značka.Ešte sme tam skúšali aj kuracie kridelká upiecť aj tie boli dobré
Veľmi pekne ďakujem za info aj dobré postrehy 🙂 👍
@evaachesa mame Tefal - ten typ co pises. Na hranolky je vyborna, lebo ma miesaciu lopatku. Aj v tej vrchnej casti sa dobre robi. Nevyhodu vidim v tom, ze ak planujes robit napr.cele kura, do Tefalu ho nedas, kvoli tej casti, kam sa upevnuje miesacia lopatka. A velky problem je, ked robim nieco s bylinkami, tie z tej fritezy vyfukava von a je bordel naokolo. Ta starsia verzia to vraj nerobi. Takisto, ked tam robime gastany, su sice vyborne upecene, ale ten neporiadok navokol.