Ahojte, dostala som teplovzdušnu fritezu. Robila som dnes hranolky celkom fajn boli. Na čo sa dá ešte využiť táto fritka prosím? Ďakujem.
My ju využívame na mäso, ryby, zeleninu, zemiaky, Hranolky, pečene cestoviny, pečeny Cicer do šalátov atď...
My sme ale nikdy nemali mikrovlnku, lebo sme nechceli, zohrievala som vela v rure a to je vysoká spotreba zbytocne..fritezu nam kupili vlani dospelé deti a podla mna super vec
@lucia13022023 ďakujem a to všetko robíš v tej jednej nádobe alebo dávaš nejakú zapekaciu misku?
Mame do toho kúpený plech.
@lucia13022023 je taká veľká, že v nej upečieš aj mäso, to je super? Prosím ťa napíšeš mi typ fritézy? Ďakujem.
@lacibo Prosim ta,nemohla by si mi dat link, a ak sa da aj s foto, lebo ponuk je vela,ale
na takuto dobru recenziu od teba, by som ju hned sla kupit, kedze aj rezne,a neminie sa vela oleja, Dakujem dlhodobo sledujem kto co o tej friteze napise a chvala Bohu nasla dnes. od teba teda chcela by som len taku aku mas ty,,kedze mas v nej vsetko odskusane
@vorkola robim priamo v nadobe vsetko..lahko sa umyje ako hrniec alebo panvica..navyse je v nej taky nadstavec ako na grile mriežka..na steaky, zapekačky..treba si to trochu odskusat, ako dlho sa co robi..ale velmi velmi jednoduche pouzivanie..hocikedy vytiahnes nadobu a pozries to..nic nemusis vypinat..das naspat, pokracuje v peceni
Dobry den,tiez o takej friteze uz dlhsie uvazujem,a az tato diskusia ma presvedcila,ze ju chcem😄no mam prosim este jednu otazku.su aj velkostne na vyber?je nas doma 5,tak by som potrebovala taku,kde urobim trosku viac jedla.je ta tefal dost velka?dakujem a prajem krasne,pokojne sviatky
Na vsetko, čo robiš aj v rúre..len je to ovela rýchlejsie..super tiez na zohrievanie jedál z chladničky, keď ostanú 1- 2 porcie - francuzske zemiaky, rezne, ryza..cokolvek, co nie je tekute..pecivo z mrazaku je chrumkavé za pár minut.. robim tam zapekačky, hrianky, pečiem maso, zemiaky, jedlá v trojobale len pokropim trochou oleja ( ovela zdravsie ako vyprazane).. za mna prakticka vec