Prosím vás, moj frajer nechal mrazené mäso v tanieri rozmrazit na radiátory🙃nepýtajte sa ma prečo, proste to tam bolo takmer celý deň.. mäso je teraz teple.. môžem ho uvarit alebo radšej nie?
Ja by som ho urcite vyhodila, ale ja som velmi opatrna, co sa masa tyka.
@deti95060810 nič mu nie je , ani nesmrdí 😁 len mám z toho strach, ale zas nechcem zbytočne panikáriť
Za mňa vyhodit
ak mu nič nie je - uvar...
alebo počkaj na kamaráta nech sa vyjadrí on keď ho tam dal ...
Fuha toto nie, tam je namnozenych bakterii uz poriadne za tu dobu...
Tiež by som to vyhodila, bála by som sa. Neriskovala by som salmonelozu alebo nejakú otravu jedlom.
Nech si ho je sám keď je taký múdry. Teplé je nemusí ani variť.
Minule jeden pan vysvetľoval , že už pri izbovej teplote sa tam množia baktérie že mäso
je najlepšie rozmraziť v chladničke deň vopred. Takže ja osobne by som neriskovala traviace tazkosti kvôli mäsu hádam nestálo tak veľa aby stálo za to mať pokazený žalúdok 🙂
No mäso by som určite nejedla .Mäso na rozmrazenie patri do chladničky a nie na rádiator.
No, pokial sa bude dusit v tlakovom hrnci hodinu, tak bakterie sa znicia
Pokiaľ to mäso teraz nesmrdí, a prejde v celom objeme dostatočnou tepelnou úpravou (teda žiadne raw stejky), nevidím problém.
🙄
nie je zelené? ak nesmrdí tak ho poumývaj a uvar...