Ahojte. Kupila som termosku so slamkou od tescomy a ked do nej dam teply caj tak sa urobi podtlak a vsetok caj vystriekava cez slamku. No mam pocit, ze aj voda vyteka niekedy. Nemate nejaky tip ako to vyriesit? Alebo poradit nejaku inu termosku pre 15m dieta?
Vdaka
@clementine171 dakujem, isto pozriem 🙂
Ten podtlak pri teplom nápoji bude pri každej slamkovej fľaške. Treba dať menej teplé, mne sa osvedčilo zatvárať fľašu tak, že slamka je otvorená, najskôr zakrútiť fľašu, až potom zatvoriť hore slamku, ale vždy to kusok prskne, treba s tým pri otvarani počítať. O Tescoma fľaške mi dve kamošky vraveli že im kvapká, ale vlastnú skúsenosť nemám. Ja som potom po ich recenziách radšej vyskúšala kúpiť Thermos Funtainer a som max spokojná. Keď boli deti malé mali tam slamku, náhradná slamka sa dá dokúpiť, teraz keď je syn väčší už nechcel slamku, tak som dokúpila k fľaške len iný ten vrchnák, taký s hrdlom, teplo držia dostatočne. S kvapkanim či tečenim fľašiek sme nemali problém. Zopár krát sa stalo, ale to som zistila potom že som ja zle dotlačila slamku, alebo keď bola dcéra malá a okusala tú slamku, tak to potom dobre netesnilo.