Ahojky. Viete niekto ako sa robí správny tatarák. Pár krát sme ho jedli s mm v reštaurácií a veľmi nám chutil, ibaže ja ho neviem spraviť. Ďakujem za všetky recepty, rady a tipy...
@lea132 - robim presne tak isto 😉
500g sviečkovej, 2 žĺtka, 2 kyslé uhorky, 1 hlávka cesnaku, 1 stredne veľká cibuľa, 2 lyžice horčice, 4 malé kapary, worcester, mletá rasca, chili, mletá pálivá paprika, soľ a čierne mleté korenie.Mäso pomlieť s cesnakom ,cibuľou,pridať ostatne suroviny a hotovo
dakujem za receptiky...uz sa tesim, ked ho vyskusam a ci bude chutit, juj mnamky 🙂
Jooooooj ako by som si dala
@titkovamiriam
@lea132 a nevadi, ked je mäslo len pomlete? myslim, ze sa odporuca skrabat ho nozikom aby vsetky tie svalove slachy a vlakienka zostali a na tatarak len ciste mäsko. Alebo zomeliete mäsko na 2x?
@kawasaki17 jasne že naskrabane je lepsie no ja meliem na 2 krat 🙂
@kawasaki17 ja tiez meliem 2 krat a z mlynceka vyberam priebezne tie vlakna a slachy,na skrabanie nemam nervy:-P
aha, dakujem....ja ani neviem ci by som ho vedela vobec skrabat 🙂 skor by som si ruky poskrabala 😀
@kawasaki17 ja tam pridávam ešte aj trochu horčice a paprikovej ( štiplavej, sú v tom aj feferónky - u nás sa volá trnavská ) pomazánky a majoránky
Robila som pred dvomi týždňami a bola super, aj keď to jem len ja , sestra si tiež prišla dať , ale mm ee 🙂
@anesim super vyskusam, ja som sa este k tomu stale nedostala, ale uz sa pomaly chystam...
ahojte. ani neviem preco som sem klikla, ale neodolala som aspon si o tataraku precitat 😉 mnaaamky, tak by som si dala 🙂 🙂
Ahoj,ja robim takto:masko,cibulu zomeliem,pridam kecup,zltko,kmin,sol,cierne korenie,worcester,mletu papriku a hotovo,mnam😉