Ahojte žienky, máte niektorá túto sušičku na ovocie? Odporúčate? Ako dlho sa tam suší ovocie? Obľubujú Vaši drobci sušené ovocie?
Ahoj, ja ju mam jablka sme sušili na 70° a 19h
Slivy skoro 2 dni na 70
Je skvelá nemenila by som. Jedina nevýhoda, ze zabera vela miesta 🙈
Ja som ju mala a vratila som lebo sita boli kovove a ostre po okrajoch. Kupila som podobnu ales pastovymi sitami a spokojnost.
@smajluska A susim tak max na 50 stupnov ovocie nikdy na 70 .
Ona zopne na 50 a ide nejak do 40 a potom opat k 50 a klesne k 40 ze sa zopina v tom rozmedzi.
@kvietok173 v com su lepšie plastové?
@majulino no preto sme kupili najprv klaisters ze lespie su kovove ale uz som spominala nase boli tak zle opracovane ked som s tym narabala ze boli ostre urcite by som sa casom na nich rezla u nas aj deti odoberaju ovocie tak sme nechceli. Po okrajoch boli ostre ako koncila mriezka. A dalej ja ich raz za cas supnem do umyvacky ked napr slivky pustia stavu tak aj ked neviem ako ked je osetreny kov casom zacne niekde hrdzaviet a po dalsie teplotou je na kontakt teplejsi ako vzduch a ked chces raw do 43 stupnov neviem teda. Jasne pri plaste sme tiez pozorny preto nedavame ani vysoke teploty max 50 stupnov
@kvietok173 aha chapem, my nastastie mame dobre spracovanie. Objednavali sme priamo zo stranky Klarsteinu.