Ahojte baby robila som včera kakaový a jablkový zavin a kakaový mi totálne stvrdol v noci dala som na neho utierku a skovala do trúby a je tvrdý. Urobila som chybu pri pečeni ? Alebo čo sa mohlo stat ?
Ďakujem
Skus ho dat nachvilu ohriat do rury, ale daj tam este jeden plech s vodou. Aby to bol kvazi ten efekt, ako ked robis buchty na pare, ze ti tym zmaknu. Inak neviem, co by mohlo pomoct este.
To si mala dat do igelitoveho sacku, aby neobschol.
Asi tenke cesto a malo vlhka napln.
Jablka su sami o sebe vlhkou naplnou, udrzia cesto dlhsie vlacne.
netusim, co sa mohlo stat, ale pravdepodobne uz ho asi nijak nevzkriesis. 😀 ja takto davam do rury bezne a este sa mi to veru nestalo.
Daj si to patentovat,co by dali za to, niektori muzi,aby im stvrdol do rana😉