Ahojte. Robím prvý x so zelatinou.a mám takú ktorú netreba variť, len naliať vodu a prášok plus teda stavu som dala z broskýň. No trocha to tak ako keby zhustlo a zaliala som to.. ale je to stále riedke. Ono to chladom zhustne ? Sa obavám že som pokazila koláč 😅
Ja mám odskúšané tie čo sa varia, tie stuhnú určite ešte kupujem nejaké želé extra červenú farbu má...daj do chladničky a uvidíš či stuhne 🙂
Baby a keď to lejete, tak tiež to máte riedke a chladom to stuhne?
Hustým by si to nezaliala pekne, treba tomu dať chvíľu.. snáď sa podarí 😊
Ja som tiez nedavno robila taku tu praskovu co len zmiesas s niecim tekutym a cakala som nech to trochu stuhne aby som to mohla dat na zakusok, no bolo to este dlho dlho ako voda, bolo mi luto to vyliat lebo chutila dobre a bola som aj zvedava, tak som to dala v miske do chladnicky a asi o hodinu to bolo uplne tuhe pevne 🙈 akurat teda naliat to tak ze sa to dotyka piskoty je blbost lebo to len vsiakne… takze jedine tak ze je to cele zatrete kremom a nalejes to nan. Dost neprakticke 🫣
Ak ti to vsiakne tak bude vlacná piškóta.. Urobíš ďalšiu...