Ahojte baby stravujete sa striktne zdravo? Alebo si niekedy doprajete aj niečo junk . Ja napríklad rada jem fast food ale musím sa začať krotiť lebo potom som unavená. Ake je vaše naj jedlo?sladkosť , ovocie
@renata1999 môj hriech sú slané veci popcorn, chipsy, oriešky sladké Milka, z nezdravých vyprážaný heik, hamburegy nemusím, pizza, hranolky z MC Donald's a zmrzlina.Ale krotim sa fakt len raz za cas
Jem zdravo, ale nie striktne. Necítim sa zle keď si dám zmrzlinu. Moje top nezdravé jedlo je rezeň, vyprážaný Syr a nachos syrové. Niekotre jedla sa dajú prerobiť aj na zdravú verziu ale nechutia tak dobre ako keď sa topia v oleji 😁
syrové nachos v kine musí byť 😎
vôbec nejem tie veci čo napísali dámy predo mnou...
asi jedine zmrzlinu - ale skôr sorbet.
rozhodne nie. nie ze by som nechcelazdravsiu stravu,a le teda tazko odolavam mnamkam. no mam obodbia, ked sa viac snazim, lebo by som potrebovala chudnut. no neviem ako dlho mi to vydrzi.
@renata1999 ja mám rada sladké, palacinky, zmrzlina, čokoláda, raz za čas si dáme pizzu, tú milujem, inak sa snažím variť tak zdravšie, veľa ryže, chudé maso, zeleniny, ovocie
Jem aj zdravé aj nezdravé. Ved nič netreba preháňať 🤷
Ja jedlo nedelim na zdrave a nezdrave, ale na take, ktoreho mozem zjest viac a ktoreho menej. V kategorii menej mam zmrzku, cokoladu, keksy, hranolky.
Zerem striktne nezdravo jak šviňa. Aj tak vyzeram 🤣
@thirstymonk vyzeras ako smadny mnich na flaske piva?
Keď sa odborníci na zdravú výživu dohodnú na tom, čo je to zdravá strava, nech mi dajú vedieť. Zatiaľ som všežravec.
Ťažko povedať co je striktne zdravé.... A nie nestravujeme sa striktne diétne.... Snažíme sa 80/20...ale nejde len o to co ale hlavne koľko zješ... Lebo pribrať môžeš aj zo zdravej stravy... Napr také avokádo alebo orechy si veľmi zdravé ale sú to kalorické bomby... Ale slabosť je MC flury oreo ale to tak raz za mesiac, a co sa týka ovocia každú sezónu iné... V lete milujem čerešne, melón, jahody, maliny, čučoriedky marhule... V zime mandarínky, jeseň jablká a hrušky., slivky
@renata1999 vždy aj hovorím, že sa už začnem stravovať zdravo. Ale večerné chipsy a sladkosti pri seriále mi to vždy prekazia. 😅
@pralinka25 dajak tak zatial. Ale pivo nepijem 🤣
@thirstymonk zatial? 😀
@renata1999 oravska slaninka s horcicou, pripadne lalok s cibulkou a horcicou, ale domace klobasky s chrenom a horcicou su tiez ok 🤪🤣
Hmm, nie. Ale na to že jem aj zemiaky, čerstvé paradajky kedy tedy a raz za mesiac aj ovocie tak je to fajn lebo poznám ľudí čo nejedia zeleninu ani na obed 😁
Uplne zdravo asi nie, ale ani uplne nezdravo. Snazim sa mat kazdy den zeleninu a ovocie, minimalne raz tyzdenne strukoviny, z masa jem len hydinu a ryby, nejem mastne a vyprazane jedla. Milujem syry, sladkosti a pecivo.
že by som jedla striktne zdravo sa asi nedá povedať, ale určite jem kvalitne. Proste len tak niečo do huby nedám, som na to pes.
Jem hocičo zdravá strava nieje nič pre mňa nechuti mi to😀
Neobmedzujem sa.Jem vždy to, na čo mam chut
@pralinka25 Ano, mam za sebou fitnesacke skusenosti a aj obdobia, kedy som vyzeral dobre. Teraz mam obdobie, kedy vyzeram zle a netrapi ma to. Ale akurat včera ma to začalo trapiť, takže idem na sebe pracovať. :D
@renata1999 ja som podľa niekoho na ceste seba deštrukcie, som carnivore iba bielkoviny a tuk. Vyše roka. Do 50g sacharidov z prírodných zdrojov. Žiadne sladkostí ani čipsy.
@thirstymonk ja presne to isté xd s rozdielom ze som bola fit svalnata a teraz som chuda ak lata a vsetko je prec
@lucyluska Čo znamena carnivore? Už som to počul, ale nechce sa mi googliť, keď už to tu mam otvorene :D
@renata1999 A hodlaš to zmeniť?
@thirstymonk masozravec. Herbivor bylinozravec a omnivor vsezravec.
@renata1999 moja slabost je lyofilizovane ovocie v horkej cokolade... 🤦🤦🤦
Čina ako hlavne jedlo a milujem celkovo sladkosti a oravske slane cipsy, tie maskrty mam kazdy den